Κατέρρευσαν σε Μαξίμου και Χαριλάου Τρικούπη με την δημοσκόπηση της MRB

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εφιάλτες πρέπει να αρχίσουν να βλέπουν στο Μαξίμου αλλά κυρίως στην Χαριλάου Τρικούπη βλέποντας την δημοσκόπηση του Star. Για πρώτη φορά από την εκλογή του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδοκιμάζεται από τους πολίτες, παρά την προστασία που έχει από όλα τα συστημικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Είναι πραγματικά εξωφρενικό να έχουμε την πρώτη κυβέρνηση στην μεταπολίτευση της οποίας ο επικεφαλής δεν έχει δεχτεί ούτε ένα δευτερόλεπτο κριτική από οποιοδήποτε τηλεοπτικό κανάλι. Μιλάμε φυσικά για τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, γιατί στα περιφερειακά η κατάσταση είναι τελείως διαφορετική.

52BBE232 D49B 43FA 832E B380052AFD34
Μολις το 13% των πολιτών έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τον πρωθυπουργό

Εκεί όμως που πρέπει να αρχίσουν τα υπογλώσσια, είναι στην Χαριλάου Τρικούπη. Που νιώθουν πλέον την καυτή ανάσα του Βελόπουλου να τους απειλεί – εάν δεν τους έχει γκρεμίσει ήδη – από την τρίτη θέση. Πάντως και στην Κουμουνδούρου δεν πρέπει να πανηγυρίζουν, γιατί καλές οι δικαιολογίες για τον πόλεμο που δέχονται από τα κανάλια, όταν όμως αποδοκιμάζουν αυτονόητες θέσεις όπως αυτή της Θεοδώρας Τζάκρη η πετάγονται Αντιρρησίες όπως ο Ευκλείδης Τσακαλώτος της πλέον ακατάλληλες στιγμές, δεν τους φταίει ούτε ο Σκάι ούτε το Πρώτο Θέμα.

3D4A7717 EA8C 4C69 8ECA 4E9F13DF061AΦυσικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πρέπει να εφησυχάζει ακριβώς επειδή οι άλλοι έχουν πατώσει. Πρέπει να θυμάται τι ακριβώς έπαθε ο Γιώργος Παπανδρέου που κι αυτός κάλπαζέ στις δημοσκοπήσεις ακόμα και μετά το μνημόνιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ