Το τραγικό, αναχρονιστικό θέαμα του Νάσου Ηλιοπούλου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δυστυχώς ο εκπρόσωπος τύπου του ΣυΡιζΑ όχι μόνο δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ελληνικού λαού από την αξιωματική αντιπολίτευση ειδικά αυτές τις κρίσιμες στιγμές, αλλά αντίθετα η παρουσία του στην συγκεκριμένη θέση προκαλεί εύλογες απορίες.

Είναι σαν έγινε διαγωνισμός με τον δύσκολο στόχο, να βρεθεί κάποιος χειρότερος από τον Πέτσα. Και επειδή κάτι τέτοιο είναι σχεδόν αδύνατο, βρήκα με τον αμέσως χειρότερο, τον Νάσο Ηλιόπουλο. Ο οποίος νομίζει ότι βρίσκεται σε ένα πεδίο θεωρητικής αντιπαράθεσης με ιδεολογικές πινελιές, όπου θα κερδίσει όποιος θα πει την μεγαλύτερη αοριστία. Την ίδια στιγμή, ο ΣυΡιζΑ συκοφαντείται, η Ελλάδα καταρρέει, τα εθνικά θέματα που θα έπρεπε να είναι το μεγάλο πεδίο δράσης της αξιωματικής Αντιπολίτευσης, απουσιάζουν πλήρως από την ατζέντα του κυρίου Ηλιοπούλου.

A1CF3F0C F031 4090 99CD D4D6016611C3

Είναι δυνατόν να καταρρέει το ενιαίο αμυντικό δόγμα, το οποίο τίμησε και θωράκισε η κυβέρνηση ΣυΡιζΑ – ΑΝΕΛ και ο εκπρόσωπος του ΣυΡιζΑ να σιωπά; Είναι δυνατόν να κάνει τέτοιες δηλώσεις ο υπουργός εξωτερικών της Κύπρου και ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μην έχει σηκώσει τον κόσμο ανάποδα με δελτία τύπου και εμφανίσεις;

Εκτός εάν Ν.Δ. και ΣυΡιζΑ έχουν συμφωνήσει την μεγάλη εθνική μειοδοσία στο Αιγαίο και την Κύπρο, οπότε ο Νάσος Ηλιόπουλος είναι ο καταλληλότερος για να την υποστήριξη παρέα με τον Πέτσα. Κρίμα σε κάθε περίπτωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ