«Εξ οικείων τα βέλη…. Εξ ιδίων τα αλλότρια» (Tu quoque, Brute, fili mi!)

Γράφει ο Αντώνης Αντωνάς.

Σχετικά, με ανθελληνικό ( αντί – Κυπριακό), άρθρο σε Ελληνική έγκυρη εφημερίδα, που λοιδορούσε την Ελληνική Κύπρο, επειδή εύτολμα αντιστέκεται, στις δολιότητες και μεθοδεύσεις των άσπονδων μας συμμάχων, που βρίσκουν συνοδοιπόρους ολίγα σταγονίδια «αδελφούς» Έλληνες δημοσιογράφους. Το πόνημα αυτό το αφιερώνω, σε όσους τυχόν ηθελημένα ή αθέλητα γίνονται πιόνια των Τούρκων και των δόλιων μας «εταίρων», αντί να συμπαραστέκονται στον Ελληνισμό, που σήμερα είναι πάλι υποψήφιος για νέες προδοσίες…..

ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΟ 74…. ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ…. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!……. Ο ΑΠΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ……ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙ…. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΤΟΛΜΙΑ ΤΗΣ…..

ΕΥΓΕ ΟΚΟΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΈΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΣΕ ΔΙ…ΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙ…ΑΠΡΕΠΕΙΣ, ΠΟΥ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΎΠΡΟ…. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΈΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΚΕΥΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ……..ΑΙΔΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΩΝΥΜΑ ΤΟΥ, ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ, ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΔΟΛΙΩΝ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΩΝ «ΣΥΜΜΑΧΩΝ» ΜΑΣ….

«Η νίκη θα είναι δική μας, αν βασιλεύση εις την ακαρδίαν μας μόνο το αίσθημα το ελληνικό. Ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης.»
Ιωάννης Καποδίστριας, 1776-1831, Έλληνας ηγέτης
(σε συνομιλία με τον Γεωργάκη Μαυρομιχάλη, λίγο μετά τον ερχομό του)

“Όποιος είναι ποδκιάντροπος, μια μάσκα να φορά πάντα, να μεν τον βλέπουν οι άνθρωποι , τζια μια ομπρέλλα να κρατά Σιειμώνα Καλοτζιαίρι, κακό τζαιρό καλό τζιαιρό, να μεν τον θωρεί ούτε τζιαι ο Θεός….. τζιαι τον κακό του τον καιρό….. “

Ο μεν δειλός της πατρίδος, ο δε φιλόδοξος της πατρώας ουσίας εστί προδότης.
Σωκράτης

Όποιος μας πρόδωσε, δεν θα μας συγχωρέσει ποτέ για την πράξη του αυτή.
Nicolás Gómez Dávila

(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.)

Η Ιστορία επαναλάμβανεται όπως και το 74….;;;; Πάλι πικρό αντίδωρο μας προσφέρουν……

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου:

ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟ 1960

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ