Ανακοίνωση αφαίρεσης δημοσιεύματος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον Σεπτέμβριο του 2016 στο διαδικτυακό φόρουμ που φιλοξενείται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.olympia.gr μέσω αναδημοσίευσης άρθρων

έγιναν αναφορές σε περιστατικά, η διασύνδεση των οποίων είναι αποτέλεσμα αξιολογικής κρίσης που προέκυψε σαφέστατα και αποκλειστικά λόγω της περιρρέουσας ατμόσφαιρας και στοχοποίησης από δηλώσεις τέως Κυβερνητικών Στελεχών του κ. Ιωάννη Στουρνάρα, τα οποία καταλόγιζαν στον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος πλημμελή τέλεση των καθηκόντων του.

Με τα σημερινά δεδομένα λοιπόν όπως διαμορφώθηκαν από τις προαναφερόμενες εξελίξεις, η παρελθούσα αξιολογική κρίση η οποία ούτως η άλλως αποτυπώθηκε χωρίς ουδεμία πρόθεση να πληγεί η τιμή, η αξιοπρέπεια και η επαγγελματική αξιοπιστία της κ. Λίνας Νικολοπούλου – Στουρνάρα, δεν ισχύει, δια τούτο και η επίμαχη ανάρτηση έχει ήδη διαγραφεί από το διαδικτυακό φόρουμ υπό την ηλεκτρονική διεύθυνση www.olympia.gr. Είναι αυτονόητο ότι οι συντελεστές του φόρουμ προέβησαν στην αναδημοσίευση χωρίς την παραμικρή πρόθεση να θίξουν την τιμή και την υπόληψη τόσο του κ. Ιωάννη Στουρνάρα, όσο και της κ. Λίνας Νικολοπούλου – Στουρνάρα. Όπως άλλωστε το φόρουμ πράττει εδώ και 12 χρόνια απέναντι σε οποιονδήποτε πολίτη.

Σπύρος Τρίψας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ