Κόβουν τους “ανεπιθύμητους από το Kosmos!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η πρώτη απόφαση του νέου διευθυντή του Kosmos 93.6 Λεωνίδα Αντωνόπουλου, ήταν το κόψιμο εκπομπών με “ανεπιθύμητες θεματολογίες”. Εκτός σταθμού βρίσκεται ο Γιώργος Μαρκάκης που παρουσίαζε τη  μεταμεσονύχτια εκπομπή  “Οδική Βοήθει” στο Kosmos με προϋπηρεσία  3ο ετών στις ραδιοφωνικές  εκπομπές και με βαθιά εξειδίκευση στην παγκόσμια μουσική και τις νέες τάσεις.. Επίσης, ο Λεωνίδας Αντωνόπουλος  έκοψε σήμρα την κοινή εκπομπή των Γιώτας Κοτσέτα και Δήμητρας Κακαουνάκη υπό τον τίτλο “Alone Together”  η οποία μεταδιδόταν τα μεσημέρια στο Kosmos, με κοινωνικό και αντιφασιστικό λόγο. Η Γιώτα Κοτσέτα θα υπάρχει πλέον μόνο τα Σαββατοκύριακα και η Δήμητρα Κακαουνάκη,ως τα Χριστούγεννα θα έχει εκπομπή, η οποία θα μεταδίδεται τα μεσάνυχτα.

Είναι το δεύτερο κρούσμα στη Ραδιοφωνία, μετά τη διακοπή συγκεκριμένων εκπομπών στο Δεύτερο που αποφάσισε  η Μαρία Κοζάκου προκαλώντας επίσης την αντίδραση των ακροατών.  Τις αποφάσεις για τα μουσικά ραδιόφωνα της ΕΡΤ λαμβάνουν ο Φώτης Απέργης, δεχόμενος τις εισηγήσεις των δύο στελεχών, που επελέγησαν πρόσφατα από τη διοίκηση της ΕΡΤ.
Αποδεκτές αντιθέτως , στο Kosmos είναι οι απόψεις που εκφράζει  ο Προκόπης Δούκας, στην πρωινή ζώνη, ένας από τους καθημερινούς επικριτές του Πρώην Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.Ο Λεωνίδας Αντωνόπουλος εκτιμάει αυτού του είδους την μουσική εκπομπή στο Kosmos, και μαζί με το Γιάννη Δημητριάδη αποτελούν τους “αμετακίνητους”  του κρατικού ραδιοφώνου.

Ο Κ. Ζούλας είχε δεσμευτεί πως στην ΕΡΤ θα ακούγονται όλες οι φωνές,  αλλά από κάτω το “μαχαίρι” ξεκίνησε με τους “ανεπιθύμητους”  και οι κοσμοπολίτες δεν δίνουν λόγο σε κανένα.
Και έπεται συνέχεια…

newsbreak

ΔΗΜΟΦΙΛΗ