Οργισμένη αντίδραση του Νάσου Ηλιοπούλου για τα πρωτοσέλιδα του ομίλου Μαρινάκη

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΣυΡιζΑ Νάσος Ηλιόπουλος, βλέποντας την σημερινή ομοβροντία κατά του ΣυΡιζΑ στις εφημερίδες που ήταν ανήκουν είτε είναι φιλικές στον όμιλο Μαρινάκη, κυριολεκτικά βγήκε εκτός εαυτού. Μιλάμε για τρία πρωτοσέλιδα που προαναγγέλλουν διάλυση του ΣυΡιζΑ, ενώ εμπλέκουν στελέχη του κόμματος σε σκανδαλώδεις υποθέσεις.

Ο πάντα δραστήριος και ακαριαίος στις αντιδράσεις του εκπρόσωπος τύπου του ΣυΡιζΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, αντέδρασε άμεσα. Αφού μελέτησε προσεκτικά και τα τρία πρωτοσέλιδα, χάιδεψε το μούσι του και αμέσως μετά, κούνησε το κεφάλι με νόημα.

Σύμφωνα μάλιστα με άλλες πληροφορίες, ο Νάσος Ηλιόπουλος σύντομα ολοκληρώνει την ανάλυση – ανάγνωση του άρθρου του περιοδικού The New Republic, την οποία έχει ξεκινήσει εδώ και μια βδομάδα, προκειμένου να αποφασίσει τα επόμενα βήματα. Οι πληροφορίες μας θέλουν τον κύριο Ηλιόπουλο να ολοκληρώνει την ανάγνωση – ανάλυση το αποκαλυπτικό άρθρο του αμερικανικού περιοδικού στις αρχές Οκτωβρίου του 2023, οπότε και θα συσκεφθεί με τον εαυτό του και τον Μανιτού για να αποφασίσει εάν θα βγάλει κάποια ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ