Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023

«Έκοψαν» τον πρόεδρο των περιπτερούχων επειδή κατέκρινε τα μέτρα της Κυβέρνησης!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Περιπτερούχων Θοδωρής Μάλλιος βγήκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA να μιλήσει για τα νέα μέτρα που αφορούν τα περίπτερα, τα οποία κλείνουν πλέον από τις 12 ως τις 5  το πρωί στην Αττική και σε άλλες επιβαρυμένες περιοχές.

Ο κ..Μάλλιος χαρακτήρισε «ανήκουστα» τα μέτρα και τόνισε: «Στοχοποιήσαμε τις πλατείες, κυνηγάμε την πλατεία Βαρνάβα και λέγαμε ιστορίες. Και τα Μέσα διαμόρφωσαν μια κατάσταση. Αστεία πράγματα, άκρα γελοιότητα… Επικρατεί ο απόλυτος παραλογισμός».

Στις επισημάνσεις της δημοσιογράφου ότι «όλοι είδαμε τις εικόνες συνωστισμού», ο κ.Μάλλιος ανταπάντησε: «Που τις βρήκατε τις εικόνες; Οι δημοσιογράφοι έχουν μαζευτεί στην πλατεία Βαρνάβα και οι αστυνομικοί, δεν χωράει πολίτης τόσο μικρούλα που είναι».

Αναφερόμενος στην Κυβέρνηση ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Περιπτερούχων είπε με έμφαση «ας κοιτάξουν να ανακτήσουν τη χαμένη τους εμπιστοσύνη, τώρα που ήρθε ο λύκος δεν τους ακούει κανένας». Η παρουσιάστρια προσπάθησε να τον διακόψει με το πρόσχημα της αλλαγής θέματος στο δελτίο και αφού αυτό δεν κατέστη δυνατό, η σύνδεση σταμάτησε!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ