Ταπεινώστε τον Αλίεφ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλοι θυμόμαστε τις άθλιες εικόνες με την ταπείνωση του έλληνα πρέσβη από τον δικτάτορα του Αζερμπαϊτζάν, Αλίεφ. Όλοι θυμόμαστε τις προκλήσεις του άθλιου δικτάτορα που ουσιαστικά απείλησε την Ελλάδα για λογαριασμό της Τουρκίας. Η αφωνία της κυβέρνησης ήταν εγκληματική, διότι άνοιξε την όρεξη στον επικίνδυνο εταίρο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ήρθε η στιγμή λοιπόν για την Ελλάδα να ταπείνωση τον δικτάτορα του Αζερμπαϊτζάν. Ήρθε η στιγμή να ανταποδώσουμε και να περισώσουμε την τιμή της Ελλάδας αλλά και ολόκληρου του πολιτισμένου κόσμου. Εκτός από την απερίφραστη καταδίκη της εισβολής του Αζερμπαϊτζάν στην Αρμενία, η διακοπή των διπλωματικών σχέσεων είναι μονόδρομος.

Όχι μόνον αυτό. Η ακύρωση του αγωγού ΤΑΠ είναι το χειρότερο χτύπημα που μπορούμε να δώσουμε απέναντι στον παράφρονα δικτάτορα. Έναν δικτάτορα που φτάνει στο σημείο ακόμα και να εμποδίζει την είσοδο των πολιτών του Αζερμπαϊτζάν στο ίντερνετ και να τους παραμυθιάζει ότι το Αζερμπαϊτζάν έχει κατακτήσει το Ναγκόρνο Καραμπάχ μέσα από τα δελτία ειδήσεων!

Η Ελλάδα λοιπόν θα πρέπει να καταστήσει σαφές ότι δεν μπορεί να συνεργάζεται με το Αζερμπαϊτζάν σε κανένα επίπεδο. Και η ακύρωση της σύμβασης του αγωγού είναι η πρώτη κίνηση. Αναμένουμε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ