Λουξ… μπανιέρες και διπλά στρώματα στο γραφείο του Ν. Παπαθανάση!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το πρώτο του «αναπτυξιακό έργο» προώθησε με μεγάλη ταχύτητα ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης.

Προχώρησε σε πλήρη ανακαίνιση και επέκταση του γραφείου του στο κτίριο της πλατείας Συντάγματος, με νέο χλιδάτο εξοπλισμό (μέχρι και διπλό στρώμα περιλαμβάνεται στις αγορές) και είδη υγιεινής (μπανιέρα, νιπτήρες κ.λπ.).

Το αναπτυξιακό έργο του κ. Παπαθανάση δεν βλέπουν με καθόλου καλό μάτι οι άλλοι υπουργοί και υφυπουργοί με τους οποίους συστεγάζεται στο κτίριο της οδού Νίκης. Όπως πληροφορείται η «δημοκρατία», κυκλοφορούν ήδη πολλά πικρόχολα σχόλια μεταξύ των συναδέλφων του. Στο ίδιο κτίριο συστεγάζονται τα υπουργεία Οικονομικών και Ανάπτυξης, όπως είναι γνωστό.

Όσοι αντιδρούν, υπενθυμίζουν πως όταν πήγε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο υπουργείο Ανάπτυξης δεν έκανε καμία «αναβάθμιση» του γραφείου του και αρκέστηκε σε αυτά που παρέλαβε. Σε τέτοια ζητήματα είναι πολύ πιο προσεκτικός και σεμνός! Λέτε να γνώριζε πως σε λίγους μήνες θα του πετσοκόψει τις αρμοδιότητες ο κ. Παπαθανάσης, ο οποίος αναβαθμίστηκε με τον ανασχηματισμό από υφυπουργός σε αναπληρωτής υπουργός;

Ο μόνος που αναγκαστικά δεν αντέδρασε είναι ένας γενικός γραμματέας που είδε να ξηλώνεται το γραφείο του και να μετακομίζει σε διπλανό χώρο προκειμένου να επεκταθεί το γραφείο του αναπληρωτή υπουργού!

«Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων φτιάχνει γραφεία και επιτελείο με ”δικούς του ανθρώπους”, δίνοντας την εντύπωση πως θα μείνει αιωνίως στην οδό Νίκης» υποστηρίζουν οι άσπονδοι φίλοι του. Οι ίδιοι προσθέτουν πως στις λίγες εβδομάδες που μεσολάβησαν από την ανάληψη της θέση του ο κ. Παπαθανάσης το μόνο που έκανε ήταν να αυξήσει τους εχθρούς του εντός της κυβέρνησης!

Το ερώτημα που γεννάται είναι τι τις θέλει όλες αυτές τις πολυτέλειες ο κ. Παπαθανάσης και μάλιστα εν μέσω της κρίσης του κορωνοϊού. Η μπανιέρα και το διπλό κρεβάτι γιατί χρειάζονται; Πάντως, για τους επενδυτές λίγο δύσκολο…

Αφού, λοιπόν, επικεντρώθηκε στην προκλητική ανακαίνιση και επέκταση του γραφείου του σε βάρος του ατυχούς γενικού γραμματέα, αρκετοί ελπίζουν ότι θα ασχοληθεί και με τις πραγματικές του αρμοδιότητες. Αυτές που «έφαγε» από τον κ. Γεωργιάδη!

πηγή: «δημοκρατία»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ