17/06/2021

Κατέρρευσαν στην ΕΡΤ όταν πρόσεξαν ποιος ήταν στο πλάνο πίσω από τον βουλευτή Γεώργιο Στυλιο

Τα πανω κάτω ήρθαν στην ΕΡΤ σήμερα το πρωί που ήταν καλεσμένος μεταξύ άλλων και ο βουλευτής Άρτας της Νέας Δημοκρατίας, Γεώργιος Στύλιος.

Ο κύριος βουλευτής εμφανίστηκε στο πάνελ με μία μεγάλη φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη ακριβώς πίσω από το κεφάλι του, η οποία ήταν εμφανής στην κάμερα καθόλη τη διάρκεια της συζήτησης.

DBD791FA 7923 49FD 959E 32CF6865EDB0

Αμέσως σήμανε συναγερμός στα γραφεία των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας αλλά και των υπουργών της κυβέρνησης, διότι η ενέργεια αυτή του κ. Στύλιου έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη αναφορικά με τις εμφανίσεις των βουλευτών και στελεχών της κυβέρνησης.

Όπως ήταν επόμενο, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας έδωσαν εντολή στους συνεργάτες τους να φτιάξουν κορνίζες με φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη, μεγαλύτερες από αυτές του Γεώργιου Στύλιου, και να τις τοποθετήσουν πίσω από τα γραφεία τους, πολλοί μάλιστα μετακινώντας τις ορθόδοξες εικόνες με τις οποίες έβγαιναν ως υπόβαθρο. Κάποιοι πιο προχωρημένοι μάλιστα, ετοιμάζουν φωτογραφίες με το πρωθυπουργικό ζεύγος, ενώ εξαφανίζουν οτιδήποτε έχει σχέση με τον Αντώνη Σαμαρά και την Ντόρα Μπακογιάννη.

Είναι αργά όμως, ο κ. Γιώργος Στύλιος μετά από την σημερινή εμφάνιση βλέπει τις μετοχές του να ανεβαίνουν γεωμετρικά στο Μαξίμου. Η υπουργοποίηση του θεωρείται θέμα χρόνου.

Με πληροφορίες από τον κύριο Μάξιμο του newsbreak.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ