Κραυγή Αγωνίας από την Καρδίτσα: Μόλις έσβησαν οι κάμερες τους εγκατέλειψαν «Είμαστε 13 ημέρες αποκλεισμένοι βοηθήστε»

 

Καρδίτσα «Είμαστε 13 ημέρες αποκλεισμένοι βοηθήστε» – Οι κάτοικοι ζητούν ακόμη και την παρέμβαση Εισαγγελέα!

netakias Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όχι μόνον δεν χάλασε την άνεση του και το Σαββατοκύριακό του όταν πνίγονταν άνθρωποι στην Καρδίτσα και το Μουζάκι, αλλά όταν αποφάσισε να πάει 4 ημέρες μετά, πήγε μόνο για τις κάμερες ώστε να έχουν υλικό τα δελτία Ειδήσεων που τον υμνούν. 

 Μόλις έσβησαν οι κάμερες και είπαν τα δελτία πόσο καλά λειτούργησε ο Μηχανισμός, οι κάτοικοι ξεχάστηκαν και αφέθηκαν στην μοίρα τους για να μην τσαλακωθεί η εικόνα του ηγέτη.

Όμως οι κάτοικοι του Λεοντίτου Αργιθέας στην Καρδίτσα, παραμένουν αποκλεισμένοι εδώ και 13 ημέρες, από τη στιγμή που χτύπησε η κακοκαιρία «Ιανός». Ο κάτοικος της περιοχής, Δημήτρης Γρίβας ανέφερε πως το ρεύμα επανήλθε εφτά ημέρες μετά το πέρασμα του μεσογειακού κυκλώνα.

Βίντεο πως τα ΜΜΕ έκρυψαν τα γιουχαρίσματα στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Μέσω της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος» του ΟPEN TV τόνισε: «Ούτε τρόφιμα, ούτε γιατρό έχουμε». Παράλληλα, σημείωσε πως δεν υπάρχει συγκοινωνία και πρόσβαση στην κεντρική αρτηρία που είναι το Μουζάκι, καθώς ο δρόμος έχει εξαφανιστεί. Ο ίδιος ζήτησε να παρέμβει ο εισαγγελέας ώστε να βρεθεί μια λύση.

Ο κάτοικος έσπευσε να σημειώσει πως συνολικά είναι αποκλεισμένα 7 χωριά της ανατολικής Αργιθέας. Οι αρχές, όπως είπε, τους διαβεβαιώνουν πως κάνουν ό,τι μπορούν, ωστόσο ο ίδιος αναφέρει πως πλέον έχουν φτάσει στα όριά τους, ενώ τα τρόφιμα είναι λιγοστά.

Βίντεο “Κυριάκο μας κατέστρεψες” στην Καρδίτσα πολίτες αποδοκίμασαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ