Κραυγή Αγωνίας από την Καρδίτσα: Μόλις έσβησαν οι κάμερες τους εγκατέλειψαν «Είμαστε 13 ημέρες αποκλεισμένοι βοηθήστε»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καρδίτσα «Είμαστε 13 ημέρες αποκλεισμένοι βοηθήστε» – Οι κάτοικοι ζητούν ακόμη και την παρέμβαση Εισαγγελέα!

netakias Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όχι μόνον δεν χάλασε την άνεση του και το Σαββατοκύριακό του όταν πνίγονταν άνθρωποι στην Καρδίτσα και το Μουζάκι, αλλά όταν αποφάσισε να πάει 4 ημέρες μετά, πήγε μόνο για τις κάμερες ώστε να έχουν υλικό τα δελτία Ειδήσεων που τον υμνούν. 

https://www.dailymotion.com/video/x7wixre

 Μόλις έσβησαν οι κάμερες και είπαν τα δελτία πόσο καλά λειτούργησε ο Μηχανισμός, οι κάτοικοι ξεχάστηκαν και αφέθηκαν στην μοίρα τους για να μην τσαλακωθεί η εικόνα του ηγέτη.

Όμως οι κάτοικοι του Λεοντίτου Αργιθέας στην Καρδίτσα, παραμένουν αποκλεισμένοι εδώ και 13 ημέρες, από τη στιγμή που χτύπησε η κακοκαιρία «Ιανός». Ο κάτοικος της περιοχής, Δημήτρης Γρίβας ανέφερε πως το ρεύμα επανήλθε εφτά ημέρες μετά το πέρασμα του μεσογειακού κυκλώνα.

Βίντεο πως τα ΜΜΕ έκρυψαν τα γιουχαρίσματα στον Κυριάκο Μητσοτάκη

https://www.dailymotion.com/video/x7wdxxm

Μέσω της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος» του ΟPEN TV τόνισε: «Ούτε τρόφιμα, ούτε γιατρό έχουμε». Παράλληλα, σημείωσε πως δεν υπάρχει συγκοινωνία και πρόσβαση στην κεντρική αρτηρία που είναι το Μουζάκι, καθώς ο δρόμος έχει εξαφανιστεί. Ο ίδιος ζήτησε να παρέμβει ο εισαγγελέας ώστε να βρεθεί μια λύση.

Ο κάτοικος έσπευσε να σημειώσει πως συνολικά είναι αποκλεισμένα 7 χωριά της ανατολικής Αργιθέας. Οι αρχές, όπως είπε, τους διαβεβαιώνουν πως κάνουν ό,τι μπορούν, ωστόσο ο ίδιος αναφέρει πως πλέον έχουν φτάσει στα όριά τους, ενώ τα τρόφιμα είναι λιγοστά.

Βίντεο “Κυριάκο μας κατέστρεψες” στην Καρδίτσα πολίτες αποδοκίμασαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη

https://www.dailymotion.com/video/x7wdy14

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ