Συνάντηση των αποστράτων της ΕΑΑΣ με τον Κωνσταντίνο Γκιουλέκα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια σημαντική συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της Ε.Α.Α.Σ. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως υποδέχθηκε τον βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής ‘Αμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων του Κοινοβουλίου κ. Κωνσταντίνο Γκιουλέκα.

Στην εκτενή, εφ’ όλης της ύλης συζήτηση που έγινε μεταξύ του κ. Γκιουλέκα και των μελών του Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Σ. αναλύθηκαν εκτενώς ζητήματα που αφορούν τον αμυντικό προσανατολισμό της χώρας, την αντιμετώπιση των τουρκικών προκλήσεων, τα ζητήματα της στελέχωσης, της εκπαίδευσης του προσωπικού και του εξοπλισμού των μονάδων, τις διπλωματικές εξελίξεις στην περιοχή και την ενίσχυση των υπαρχουσών συμμαχιών της Ελλάδας αλλά και τη σύναψη νέων καθώς και θέματα που αφορούν άμεσα τους αποστράτους αξιωματικούς των ΕΔ.

Ο κ. Γκιουλέκας σημείωσε μια σειρά από σκέψεις, προτάσεις και αιτήματα που υποβλήθηκαν από το Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Σ. προς την πολιτική ηγεσία του τόπου και αποχωρώντας δεσμεύτηκε όταν επαναληφθεί η συνάντηση να έχουν δρομολογηθεί αρκετά από τα ζητήματα που του τέθηκαν υπ’ όψιν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ