Δράκος κατά συρροή ο γυναικολόγος στην Ρόδο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τελειωμό δεν έχουν οι μηνύσεις εις βάρος του σεξομανούς γυναικολόγου της Ρόδου από γυναίκες στις οποίες φέρεται ότι ασέλγησε κατά τη διάρκεια εξέτασης και ήδη έφτασαν τις εννέα!

Ο γιατρός, ο οποίος εργαζόταν σε δημόσιο νοσοκομείο, περιγράφεται από τα φερόμενα ως θύματα ως ένας αδίστακτος σάτυρος, ο οποίος δεν είχε το μυαλό του στην εξέταση αλλά στο πώς θα παρενοχλήσει σεξουαλικά τις ασθενείς του. Μάλιστα, σε τουλάχιστον μία περίπτωση το θύμα κυοφορούσε!

Την Τρίτη το απόγευμα, άλλη μία γυναίκα πέρασε το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου για να μηνύσει τον γιατρό, θύμα του οποίου έπεσε πριν από δύο χρόνια, όπως είπε. Όπως κατήγγειλε, στα τέλη Σεπτεμβρίου 2018 επισκέφτηκε τον γιατρό, αλλά δεν την έβαλε στην ειδική γυναικολογική καρέκλα. Αντίθετα, ισχυρίζεται ότι ο μηνυόμενος της είπε να ξαπλώσει στο ειδικό ιατρικό κρεβάτι και έβαλε την υπερηχογραφική κεφαλή στον κόλπο της πιέζοντάς την πολύ δυνατά και κάνοντάς τη να νιώσει μεγάλο πόνο. Κατόπιν, έβαλε τζελ στα χέρια του και έβαλε στον κόλπο της δύο δάχτυλα, τα οποία τα έβαζε και τα έβγαζε πολύ γρήγορα, ενώ η έκφρασή του έδειχνε ηδονή!

Η γυναίκα περιέγραψε πως πονούσε και δεν ήξερε πώς να αντιδράσει. Οταν ο γιατρός σταμάτησε, την οδήγησε στο γραφείο του, κάθισε σε καρέκλα απέναντί της, έβαλε τα χέρια του στους ώμους της και της είπε «μια χαρά είσαι». Όμως, σύμφωνα με τη «δημοκρατική», στις 8 Οκτωβρίου 2018 επισκέφθηκε άλλον γυναικολόγο, αυτή τη φορά στην Αμαλιάδα, ο οποίος διέγνωσε κύστη μεγέθους εννέα εκατοστών!

Την ένατη μήνυση υπέβαλε την Τετάρτη στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου ακόμα μία γυναίκα, η οποία επίσης κατήγγειλε ότι πριν από έναν χρόνο έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του γυναικολόγου. Όπως φαίνεται, τα στόματα έχουν αρχίσει να ανοίγουν στο νησί των Ιπποτών για την αρρωστημένη δράση του συγκεκριμένου γιατρού, ωστόσο δεν έχει απαγγελθεί ακόμα καμία κατηγορία εναντίον του.

Την αρχή έκανε μια 55χρονη πολύτεκνη μητέρα και γιαγιά, η οποία επισκέφθηκε το καλοκαίρι το νοσοκομείο για να την εξετάσει ο γυναικολόγος. Η γυναίκα κατήγγειλε ότι κατά τη διάρκεια εξέτασης ο γιατρός θώπευε το στήθος της και άλλα σημεία του σώματός της, και προχώρησε σε μήνυση για τα αδικήματα του βιασμού, της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, της κατάχρησης ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και επιπλέον για έργω εξύβριση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ