Πακιστανοί απήγαγαν και βίασαν 20χρονη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φρικιαστικές στιγμές κατήγγειλε ότι έζησε μία 20χρονη από τη Θεσσαλονίκη στα χέρια δύο Πακιστανών, που την άρπαξαν και τη βίασαν. Με δάκρυα στα μάτια και τρέμοντας από το σοκ, η κοπέλα πέρασε το κατώφλι του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης, όπου περιέγραψε στους αστυνομικούς τον εφιάλτη που έζησε.

Συγκεκριμένα, περιέγραψε ότι τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας δύο μελαψοί άντρες την άρπαξαν ενώ περπατούσε στον δρόμο σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης και την οδήγησαν με τη βία σε ένα διαμέρισμα στην πόλη. Εκεί, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της, την εξανάγκασαν σε ασελγείς πράξεις και συνουσία, αδιαφορώντας για τα κλάματα και τα παρακάλια της να την αφήσουν να φύγει. Η 20χρονη τόνισε ότι την άφησαν ελεύθερη όταν χόρτασαν τις αρρωστημένες ορέξεις τους κι εκείνη έτρεξε όσο μακριά μπορούσε, καθώς βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και πονούσε σε όλο το κορμί της.

Οταν η κοπέλα είπε όσα είχε να πει στους αστυνομικούς, εκείνοι εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο αδίστακτων Πακιστανών. Τελικά, το απόγευμα της Τρίτης οι άντρες του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης, βάσει των περιγραφών που τους είχε δώσει το θύμα, εντόπισαν τους δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 45 και 34 ετών, να περπατούν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σαν να μη συμβαίνει τίποτα! Αμέσως τους πέρασαν χειροπέδες και τους οδήγησαν στην Ασφάλεια.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία με τις κατηγορίες της αρπαγής και του βιασμού από κοινού και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ο οποίος τους άσκησε την αντίστοιχη ποινική δίωξη και τους παρέπεμψε στον ανακριτή για να απολογηθούν. Παράλληλα, παραγγέλθηκε να γίνει ιατροδικαστική εξέταση στην άτυχη κοπέλα, η οποία δεν αποκλείεται να ζητήσει βοήθεια ψυχολόγου, καθώς βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ