Αδιανόητο! Άφησαν ελεύθερους τους Πακιστανούς που βίασαν την φοιτήτρια!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελεύθεροι έμειναν από τον ανακριτή στον οποίο οδηγήθηκαν οι δύο Πακιστανοί που κατηγορούνται για την απαγωγή και τον βιασμό μιας 20χρονης από την πλατεία Αρχαίας Αγοράς στη Θεσσαλονίκη.

Θυμίζουμε ότι η νεαρή κοπέλα, είχε καταγγείλει ότι ένα αυτοκίνητο σταμάτησε δίπλα της σε δρόμο της Θεσσαλονίκης και δύο Πακιστανοί την άρπαξαν και την οδήγησαν στο σπίτι τους, όπου εκεί την βίασαν.

Όταν τελείωσαν την κτηνώδη πράξη τους, την άφησαν να φύγει κι εκείνη απευθύνθηκε αμέσως στο τμήμα Ασφαλείας Μενεμένης- Αμπελοκήπων.

Οι δύο  κατηγορούμενοι Πακιστανοί, 34 και 45 χρονών, αρνούνται τις κατηγορίες και ισχυρίζονται ότι η κοπέλα τους ακολούθησε με τη θέληση της, ενώ επικαλούνται και βίντεο από κάμερα βενζινάδικου που δείχνει την καταγγέλλουσα μπαίνει  στο αυτοκίνητο τους  με τη θέλησή της.

Ωστόσο, στη δικογραφία  της υπόθεσης, σύμφωνα με το thessnews.gr, περιλαμβάνεται το πόρισμα ιατροδικαστή, στο οποίο αναγράφεται ότι η γυναίκα φέρει ίχνη που παραπέμπουν σε βιασμό..

Ανακρίτρια και εισαγγελέας άφησαν ελεύθερο τον 45χρονο  με εγγύηση 1.000 ευρώ, ενώ διαφώνησαν για τον δεύτερο κατηγορούμενο, ο οποίος φέρεται ότι βίασε την 20χρονη και αφέθηκε ελεύθερος, σε κατ’ οίκον περιορισμό,  μέχρι να αποφασίσει το δικαστικό συμβούλιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ