Εθνική ήττα! Ο ΟΗΕ πρωτοκόλλησε το παράνομο τούρκοΛιβυκό μνημόνιο!

Κολοσσιαίες οι ευθύνες της κυβέρνησης Μητσοτάκη που επέτρεψε στην Τουρκία όχι μόνο να προβεί στην υπογραφή την συγκεκριμένη συμφωνίας, αλλά και να την κατάθεση στον ΟΗΕ χωρίς να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να μπλοκαριστεί η διαδικασία πρωτοκόλλησης της!
Την ίδια στιγμή μάλιστα που η ΕΕ δεν κάνει ούτε μία σε ενδεχόμενες κυρώσεις κατά της Τουρκίας, ο ΟΗΕ μαχαιρώνει πισώπλατα την Ελλάδα πρωτοκολλώντας το παράνομο μνημόνιο Λιβύης – Τουρκίας!

EjRL57oXYAIuO70

Σύμφωνα με το πιστοποιητικό καταχώρισης που εκδόθηκε από τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, «ο ΓΓ με το παρόν πιστοποιεί ότι η διεθνής συμφωνία που υπεγράφη μεταξύ Τουρκίας και Λιβύης εγγράφηκε σύμφωνα με το Άρθρο 102  του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών στις 30 Σεπτεμβρίου»

Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση εκδίδει νον paper για να παραμυθιάσει τους ιθαγενείς, αντί να έχει ξεκινήσει ανένδοτο διεθνώς προκειμένου να διατηρηθεί το κεκτημένο που πέτυχε ο τ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος τον Δεκέμβρη του 2019. Όταν βάση της νομικής τεκμηρίωσης που εισηγήθηκε, η σύνοδος κορυφής της ΕΕ χαρακτήρισε επίσημα και ομόφωνα την συμφωνία Τουρκίας – Λιβύης ως μη παράγουσα νομικών συνεπειών. Από τότε, σιωπή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ