Το Mega παρουσίασε το υπερασπιστικό βίντεο των πακιστανών βιαστών στην Θεσσαλονίκη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν έχει κοπάσει ακόμα η οργή Ελλήνων και Αρμενίων για την θέση που πήρε το Μέγκα αναφορικά με την κτηνώδη εισβολή των Αζέρων στο Αρτσάχ και το κανάλι ξαναχτύπησε. Αυτή τη φορά παρουσίασε το βίντεο το οποίο χρησιμοποιούν ως υπερασπιστική γραμμή οι πακιστανοί βιαστές που απήγαγαν και βίασαν είκοσάχρονη κοπέλα στην Θεσσαλονίκη!

Οργή των Αρμενίων κατά του Mega και του Ευαγγελάτου

Σύμφωνα με τους Πακιστανούς Η κοπέλα ήρθε μαζί τους με τη θέληση της!! Δηλαδή, μία κοπέλα σαν τα κρύα τα νερά αποφάσισε να ακολουθήσει δύο μαντράχαλους πακιστανούς ούτε τους γνώριζε για να κάνουν ομαδικό σεξ! Και μάλιστα προσκόμισαν αυτό το βίντεο ως υπεράσπιση, επειδή δεν δίνει το αυτοκίνητο να σταματάει σε βενζινάδικο αλλά την κοπέλα να μην το σκάει!
Φυσικά το Mega έπαιξε κανονικά το βίντεο, και ο Ευαγγελάτος για να κρατήσει πισινή διευκρίνισε ότι πάντως οι καταγγελίες της κοπέλας είναι φρικιαστικές.

Το ότι μία κοπέλα που την είχαν απαγάγει και την είχαν μεθύσει με το ζόρι δεν τόλμησε να σηκωθεί να φύγει πέντε η ώρα τα ξημερώματα, ενώ τρέκλιζε, προφανώς είναι υπερασπιστική γραμμή για τους βιαστές. Συγχαρητήρια και εις κατώτερα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ