Θρήνος στη Ρόδο για την ασύλληπτη τραγωδία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακόμη ένα θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, αυτή την φορά στη Ρόδο, με ένα τραγικό τρόπο.

Ήταν περίπου 22:15 όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο που κινείτο επό της Εθνικής Οδού Ρόδου-Λίνδου, χτύπησε στη χαμηλή διαχωριστική νησίδα και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ένας 43χρονος άνδρας που έμενε λίγα μέτρα πιο πέρα, άκουσε τον θόρυβο από το τροχαίο και μαζί με άλλους γείτονες έτρεξε έντρομος να βοηθήσει. Παράλληλα, οι διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και δυνάμεις της Αστυνομίας.

Ωστόσο, την ώρα που προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν την οδηγό μέσα από το όχημα, ένα άλλο αυτοκίνητο, που κινούνταν στην Εθνική Οδό, έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο ακινητοποιημένο αυτοκίνητο, παρασύροντας έτσι όλους όσοι βρίσκονταν στο σημείο.

Ως εκ τούτου, τραυματίστηκε θανάσιμα ο 43χρονος άνδρας που είχε πάει να βοηθήσει, ενώ τραυματίστηκαν σοβαρά ακόμη δύο άτομα, τα οποία νοσηλεύονται ευτυχώς εκτός κινδύνου.

Ο άτυχος 43χρονος, πατέρας δύο παιδιών, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία, η οποία αδυνατεί να πιστέψει ότι έφυγε από τη ζωή και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο.

Φως στα ακριβή αίτια της τραγωδίας, αναμένεται να ρίξουν οι αρμόδιοι αξιωματικοί της Τροχαίας Ρόδου.

Όσον αφορά στο οδηγό του δεύτερου αυτοκινήτου, που ευθύνεται για τον θάνατο του άνδρα, συνελήφθη και κρατείται από τους αστυνομικούς προκειμένου να παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα Ρόδου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ