1/08/2021

Μάστιγα η σεξουαλική παρενόχληση σε ανήλικες!

Σάλος έχει προκληθεί στο Αίγιο μετά την καταγγελία 16χρονης ότι υπέστη σεξουαλική παρενόχληση από ιδιοκτήτη γυμναστηρίου!

Όπως είπε η ανήλικη, ο επιχειρηματίας τον οποίο συναντούσε στο γυμναστήριο όπου πήγαινε, αρχικά την ενοχλούσε πιο… διακριτικά προκειμένου να την πλησιάσει δήθεν φιλικά και να την κάνει να τον εμπιστευτεί. Στη συνέχεια, όμως, ο χαιρετισμός του έγινε πιο ενοχλητικός, ιδιαίτερα όταν ξεκίνησε να της στέλνει απρεπή μηνύματα μέσω social media, ενώ όπως κατήγγειλε η κοπέλα, δεν ήταν λίγες οι φορές που την προσέγγιζε πιο στενά την ώρα που προπονούταν στον χώρο ιδιοκτησίας του και της μιλούσε με χυδαίο τρόπο.

Η μαθήτρια, αφού σιγουρεύτηκε για τις προθέσεις του άντρα και καθώς η πίεση που δεχόταν από πλευράς του είχε γίνει πλέον ασφυκτική, αποφάσισε να μιλήσει στους γονείς της. Ο πατέρας και η μητέρα της 16χρονης δεν πίστευαν στα αυτιά τους με τα όσα τους είπε η κόρη τους για τον επιχειρηματία και τη συμπεριφορά του κι έτσι πήγαν όλοι μαζί στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλουν το περιστατικό. Αμέσως οι αστυνομικοί άρχισαν να διερευνούν -με μεγάλη προσοχή- την καταγγελία και στο πλαίσιο της έρευνας (“ξεψάχνισαν” τις συνομιλίες τους στο διαδίκτυο), προσήγαγαν τον επιχειρηματία στο τμήμα. Εκεί, σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον του για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και κατόπιν οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του filodimos.gr, ο επιχειρηματίας αρνήθηκε τα όσα του προσάπτει η κοπέλα και μάλιστα, πέρασε στην αντεπίθεση καταθέτοντας εναντίον της μαθήτριας και των γονιών της μήνυση για ψευδή καταμήνυση και δυσφήμιση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ