Νέα αθλιότητα στο big brother! Λογόκριναν τον πατριωτισμό!

Εκτός «Big Brother» η Ράνια Καραγιάννη, η οποία λογοκρίθηκε κιόλας για τα εθνικά πιστεύω της από τον ΑνδρέαΜικρούτσικο.

Υποψήφια μαζί με την Ραμόνα Μοροσάνου και τον Χρήστο Μακρίδη, η Ράνια Καραγγιάνη ήταν εκείνη που ο κόσμος αποφάσισε ότι πρέπει να αποχωρήσει.  Η Ράνια συγκέντρωσε το χαμηλότερο ποσοστό ψήφων και μάζεψε την βαλίτσα της για να επιστρέψει στις αγροτικές της εργασίες.

Ωστόσο, λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδωσε τον λόγο στους παίκτες για να απευθυνθούν στο κοινό, προσπαθώντας να πείσουν ότι, ο καθένας με τα δικά του επιχειρήματα, ότι πρέπει να ψηφιστούν από τον κόσμο για να παραμείνουν στο σπίτι.

Η Ράνια Καραγιάννη ζήτησε από τον Ανδρέα να μην την «κόψει» και να την αφήσει να ολοκληρώσει, προκαλώντας την αντίδραση του: «Αν αρχίσεις πάλι τα πολιτικά δοκίμια θα σε κόψω!» είπε ενοχλημένος ο  Μικρούτσικος, μετά την φράση της Ράνιας στο προηγούμενο live, όταν είχε πει: «Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική».

«Το να καθίσετε εκεί μέσα και να μιλήσετε για τη Μακεδονία, για τη Βόρειο Ηπειρο κλπ είναι δικαίωμα σας. Το να σου ζητάω να πεις κάτι και να απαντάς γιατί τσακώθηκες με ένα λογίδριο πολιτικό νομίζω ότι δεν…» σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος ενοχλημένος που η Ράνια χρησιμοποιούσε στρατηγική με πολιτικές εκφάνσεις προκειμένου να πείσει το κοινό, όταν την ίδια στιγμή, όπως ανέφεραν οι συμπαίκτες της, ήταν απούσα από τις υποχρεώσεις της και την επικοινωνία στο σπίτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ