Πρόκληση πολέμου από τους τούρκους ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, αλλά εμείς κάνουμε μυστικά ραντεβού!

Τουρκική NAVTEX με πραγματικά πυρά στην καρδιά του Αιγαίου, ανήμερα της μεγάλης Εθνικής μας επετείου!

Εισβολή στην Αμμόχωστο!

Την ίδια στιγμή που εμείς μαθαίνουμε από τα τούρκικα μέσα για τις μυστικές συναντήσεις της ελληνικής κυβέρνησης με την τουρκική πλευρά, οι τούρκοι εξέδωσαν νέα NAVTEX που ισοδυναμεί με κήρυξη πολέμου! Συγκεκριμένα, προαναγγέλλουν ασκήσεις με πραγματικά πυρά ανοιχτά της Εύβοιας. Παράλληλα οι τούρκοι εισβάλουν στην Αμμόχωστο, παραβιάζοντας όλα τα ψηφίσματα του συμβουλίου ασφαλείας του ΟΗΕ και ειδικά του ψηφίσματος 550 για το οποιό έγινε ειδική μνεία στο κοινό ανακοινωθέν της συνόδου κορυφής της ΕΕ.

669FB4E2 C068 4786 8C45 EC844E09E2DD
Η μυστική συνάντηση Δένδια – Τσαβούσογλου που αποκάλυψαν οι τούρκοι

Τα Τουρκικά ΜΜΕ λοιπόν αποκάλυψαν ότι οι ΥΠΕΞ Ελλάδας και Τουρκίας, Δένδιας και Τσαβούσογλου συναντήθηκαν στο περιθώριο του φόρουμ GLOBSEC στην Μπρατισλάβα. Έπειτα από αυτή την αποκάλυψη, και η ελληνική πλευρά αναγκάστηκε να παραδεχτεί την συνάντηση προσπαθώντας να την υποβαθμίσει. Όπως γράφουν οι Τούρκοι όμως, “πρόκειται για μία συνάντηση υψηλού επιπέδου που πραγματοποιείται πριν από την επανέναρξη των διερευνητικών επαφών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας”.

Η περιοχή όπου η Τουρκία δεσμεύει για να κάνει ασκήσεις με πραγματικά πυρά!

Κάθε έλληνας πολίτης αρχίζει πλεόν και αναρωτιέται. Πως είναι δυνατόν οι τούρκοι να συμπεριφέρονται έτσι στην Ελλάδα και η κυβέρνηση όχι μόνο να σιωπά, αλλά να σέρνεται και σε κρυφές συναντήσεις τις οποίες αποκαλύπτουν οι ίδιοι τούρκοι εξευτελίζοντας την ελληνική πλευρά; Είναι δέσμια η κυβέρνηση των τούρκων; Εκβιάζεται κυβέρνηση από τους τούρκους; Γιατί τέτοια μυστικοπάθεια και αποδοχή των προκλήσεων;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ