Σεξουαλικό σκάνδαλο με καθηγήτρια στην Καλλιθέα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άνω κάτω έχει γίνει ένα ολόκληρο σχολείο στην Καλλιθέα με τα απαράδεκτα και συνάμα γελοία καμώματα μιας καθηγήτριας Πληροφορικής, η οποία φέρεται ότι βλέπει οράματα με 12χρονα που κάνουν σεξ στις τουαλέτες, βρίζει χυδαία τους μαθητές, ενώ έφτασε στο σημείο να… χακάρει τον λογαριασμό μιας μαθήτριας στα social media, αποκτώντας πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα της!

Αυτά υποστηρίζει μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων στην καταγγελία του προς τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τον διευθυντή του γυμνασίου, τον οποίο, επίσης, κατηγορεί για συγκάλυψη, καθώς φέρεται ότι δεν έκανε παρέμβαση για να συνετίσει την «πέτρα του σκανδάλου». Όπως ισχυρίζεται ο καταγγέλλων, η φαντασιόπληκτη καθηγήτρια έχει φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση μαθητές, γονείς, αλλά και τους συναδέλφους της, καθώς από την αρχή της σχολικής χρονιάς έχει γίνει «πρωταγωνίστρια» ουκ ολίγων κωμικοτραγικών περιστατικών, κάποια από τα οποία ξεπερνούν και την πιο ζωηρή φαντασία!

Το πιο σοκαριστικό είναι ότι είχε… φαντασιωθεί μαθητές να συνευρίσκονται ερωτικά στις τουαλέτες του σχολείου και, μάλιστα, είχε υποστηρίξει ότι έχει καταγράψει τα πάντα σε βίντεο! Ωστόσο, σύμφωνα με την καταγγελία που δημοσίευσε το protothema.gr, ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο, ούτε η καθηγήτρια προσκόμισε ποτέ βίντεο που να επιβεβαιώνει τα λεγόμενά της.

Επίσης, φέρεται ότι έκανε… θρησκευτικό προσηλυτισμό στα παιδιά την ώρα του μαθήματος, λέγοντάς τους, μεταξύ άλλων, ότι ο… Spider-Man «είναι του Σατανά», ενώ άλλες φορές μοιραζόταν μαζί τους περιστατικά από την προσωπική ζωή της, υποστηρίζοντας ότι διατηρεί ερωτική σχέση πότε με έναν πολύ νεότερό της άνδρα και πότε με γνωστό μπασκεμπολίστα!

Ακόμα φέρεται ότι, με τη συγκατάθεση του συλλόγου απέβαλε μαθήτριά της γιατί κάποιο παιδί της πρώτης τάξης τής είπε ότι δήθεν άκουσε στον διάδρομο την ώρα του διαλείμματος ότι της τράβηξε φωτογραφία μέσα την τάξη.

«Αφού ο διευθυντής και ο σύλλογος έλαβαν υπ’ όψιν τους τα λόγια ενός ανύπαρκτου μαθητή της πρώτης γυμνασίου, γιατί δεν ενημερώσατε ποτέ τους γονείς αυτού του μαθητή ως έχετε υποχρέωση;», αναρωτιέται στην καταγγελία του το μέλος του συλλόγου απευθυνόμενο προς τον διευθυντή του σχολείου και ρωτά: «Γιατί δεν επιδείχθηκε στους γονείς της μαθήτριας η φωτογραφία αυτή;»

Όπως λέει αμέσως μετά, η καθηγήτρια προσπάθησε κατόπιν εορτής να δικαιολογήσει την αποβολή, υποστηρίζοντας ότι δεν πρέπει να γίνεται χρήση τηλεφώνου μέσα στο σχολείο, ενώ η ίδια είχε ζητήσει από τα παιδιά να χρησιμοποιούν τα κινητά τους ως αριθμομηχανές.

Αφόρητη ψυχολογική πίεση
Τα καμώματα και οι ακραίες συμπεριφορές της καθηγήτριας δεν έχουν τέλος, καθώς φέρεται ότι αποκάλεσε έναν μαθητή της «μαλ@κα», κάνοντας την ανάλογη χειρονομία μπροστά σε όλη την τάξη, έβαζε επανειλημμένα τα κλάματα λέγοντας στους μαθητές της ότι ο σύλλογος και ο διευθυντής την αδικούν και τους επέρριπτε συνεχώς ευθύνες ότι εκείνοι φταίνε για την κατάστασή της, δημιουργώντας τους αφόρητη ψυχολογική πίεση και ενοχές.

Όμως το αποκορύφωμα ήταν η κίνησή της να παραβιάσει τον λογαριασμό μιας μαθήτριας στα social media και να παρακολουθεί στενά το προφίλ της, αποκτώντας πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα της. Όταν η μαθήτρια τόλμησε να διαμαρτυρηθεί μέσα στην τάξη, η καθηγήτρια φέρεται ότι παραδέχθηκε την πράξη της, λέγοντάς της ειρωνικά: «Είμαι της Πληροφορικής, αυτό για μένα είναι παιχνίδι»!

Όπως καταλήγει η καταγγελία, το μάθημα της Πληροφορικής έχει χάσει πλέον τη σοβαρότητά του, εξαιτίας της αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς της καθηγήτριας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ