Άξιος! Δώρισε 25 τόνους πατάτες σε άπορους και φτωχές οικογένειες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Λάμπρος Κασιώλας είχε 25 τόνους πατάτας απούλητους λόγω μειωμένης ζήτησης  μιας και ο κορωνοϊός έριξε τις πωλήσεις. Αντί να τους πετάξει όμως, τους διέθεσε σε άπορες οικογένειες. Και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει η οικογένειά του.

Ο 49χρονος Λάμπρος Κασιώλας από την ακριτική Βασιλειάδα Καστοριάς, δώρισε στο Δήμο Καστοριάς, στο Δήμο Άργους Ορεστικού, στην Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς και σε άλλους φορείς , για να μοιραστούν στους άπορους και σε οικογένειες που έχουν ανάγκη, περίπου 24 τόνους πατάτες. Και άλλον έναν τόνο διέθεσε μέσω τοπικού ραδιοφώνου της Καστοριάς.

«Τις πατάτες που παράγουμε, τις πουλάμε σε βιομηχανίες. Κυρίως λόγω του κορωνοϊού δυστυχώς, η ζήτηση πρώτων υλών έχει μειωθεί σημαντικά. Μας έμειναν μεγάλες ποσότητες απούλητες, για τις οποίες είπαμε ότι είναι πολύ κρίμα να χαλάσουν και να πεταχτούν. Σκεφτήκαμε ότι είναι προτιμότερο να τις δώσουμε σε οικογένειες και άτομα που έχουν μεγάλη ανάγκη», σχολίασε στο Έθνος ο κ.Κασιώλας.

Όπως λένε στην Καστοριά κι άλλες φορές η οικογένεια Κασιώλα έχει κάνει παρόμοιες κινήσεις δίνοντας αγροτικά προϊόντα, κυρίως μέσω της Μητρόπολης, οι οποίες όμως δεν δημοσιοποιούνται γιατί, όπως λέει η οικογένεια, οι κινήσεις αυτές δεν γίνονται για το θεαθήναι, γίνονται για να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ