Η Πλατεία που γκρέμισε τον Παπανδρέου, τρομάζει ακόμα το καθεστώς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φοβάστε τους αγανακτισμένους; Καλά κάνετε!

Βρείτε έστω μία φωτογραφία Χρυσαυγίτη στους αγανακτισμένους! Ουδέποτε βρέθηκε Χρυσαυγίτης στην πλατεία! Στην Βουλή βρέθηκαν με την δική σας χορηγία!
Οι Αγανακτισμένοι υπήρξαν η αγνότερη έκφραση Λαϊκού αγώνα και εθνικής ενότητας στην μεταπολίτευση. Είναι η αυτεγερσία του ελληνικού λαού απέναντι στο φαύλο καθεστώς του Γιώργου Παπανδρέου το οποίο ξεκίνησε την γενοκτονία της Ελλάδος. Όπως αυτή αποτυπώνεται με νούμερα από το 2010 και έπειτα.

Αποτελούσε μία ειρηνική εξέγερση που πανικόβαλε το σύστημα το οποίο δεν είχε κανένα τρόπο αντίδρασης και κατέφυγε εντέλει στο παρακράτος και τους κουκουλοφόρους, για να καταφέρουν να σπάσουν τις συντονισμένες αντιδράσεις. Το ίδιο παρακράτος που έκαψε την Marfin, εμφανιζόταν στην πλατεία με την ανοχή του καθεστώτος Παπανδρέου για να μαχαιρώνει ειρηνικούς διαδηλωτές και να δίνει άλλοθι στις δυνάμεις του καθεστώτος για να διαλύουν την συγκέντρωση.

Φυσικά, κανένας Χρυσαυγίτης δεν πάτησε ποτέ το πόδι του στην πλατεία. Το πρωτοσέλιδο λοιπόν της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, δείχνει ακριβώς αυτόν τον πανικό του συστήματος για τους αγανακτισμένους. Και δεν είναι καθόλου τυχαίο. Εάν ετοιμάζουν εθνική μειοδοσία και παράδοση του Αιγαίου, οι αγανακτισμένοι θα είναι πάλι εκεί. Γι’ αυτό και όλη η προσπάθεια να τους ταυτίσουν με την χρυσή Αυγή, γνωρίζοντας ότι αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ