Οι Αγανακτισμένοι θα είναι εκεί και για το Αιγαίο. Το γνωρίζουν οι συκοφάντες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι έλεγε η Χρυσή Αυγή για τους Αγανακτισμένους

Οι Αγανακτισμένοι αποτελούν το μοναδικό γνήσιο Λαϊκό – Πατριωτικό κίνημα της Μεταπολίτευσης. Που συκοφαντήθηκε βάναυσα τόσο από την Χρυσή Αυγή όσο και από το καθεστώς Παπανδρέου και τους προπαγανδιστές του ΔΝΤ.

Η απόπειρα λοιπόν σημερα του Πρώτου Θέματος, της εφημερίδας που στήριξε λυσσαλέα τον Γιώργο Παπανδρέου, τον Σαμαρά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, της εφημερίδας που γκρέμισε τον Κώστα Καραμανλή ανοίγοντας το δρόμο για την γενοκτονία της Ελλάδος όπως προκύπτει από τα στοιχεία, δεν είναι καθόλου συμπτωματική. Ειδικά όταν προσπαθούν να ταυτίσουν την Χρυσή Αυγή με τους αγανακτισμένους. Η αλήθεια είναι ότι η χρυσή Αυγή μαζί με το σύστημα Παπανδρέου – Σαμαρά, πολέμησε λυσσαλέα τους αγανακτισμένους. Και φυσικά ποτέ οποιοδήποτε στέλεχος, μετέπειτα βουλευτής ή έστω απλό μέλος της χρυσής Αυγής δεν βρέθηκε στην πλατεία! Ας θυμηθούμε λοιπόν:

«Η Χρυσή Αυγή εξέφρασε την αρνητική της στάση στο φαινόμενο των αγανακτισμένων. […] Ο χρόνος μας δικαίωσε και αποδείχτηκε τελικά ότι ήταν μια κατευθυνόμενη μόδα χωρίς ξεκαθαρισμένη ιδεολογία, μια μόδα ακίνδυνη και άοσμη»

Κασιδιάρης: «Εχουμε αναφέρει επανειλημμένως πως το “κίνημα των αγανακτισμένων” είναι απόλυτα βολικό για το βρώμικο και ανθελληνικό σύστημα εξουσίας. Οι μαζικότερες συνάξεις αυτού του ασύνδετου και ασύντακτου πλήθους γίνονται μόνο Κυριακή βράδυ, όταν η βουλή είναι κλειστή».

Μιχαλολιάκος: «Επανάσταση-μαϊμού, τον ρόλο της ανώδυνης εκτόνωσης παίζουν αφελείς μάζες, καθοδηγούμενες. Ενας Εβραίος από τη Γαλλία, ο Εσέλ, είναι ο πνευματικός πατέρας των αγανακτισμένων. Μιας πολύ βολικής αντιδράσεως, την οποία κάποιοι με πολύ θράσος αποκαλούν εξέγερση»

Και φυσικά με την είσοδο της η χρυσή Αυγή στη βουλή, εξυπηρέτησε άψογα τους σχεδιασμούς Σαμαρά – Βενιζέλου σε όλα τα επίπεδα. Από την εξαφάνιση των κρατικών τραπεζών, την στήριξη εφοπλιστών, φτάνοντας μέχρι στο σημείο να υπερασπιστεί συμμορία εμπόρων τουρκικών ναρκωτικών, παρέα με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τον Μητσοτάκη.

Η προσπάθεια λοιπόν κατασυκοφάντησης των αγανακτισμένων από το σύστημα Μητσοτάκη δεν είναι καθόλου τυχαία. Διότι στην δεδομένη συγκυρία, το διαφαινόμενο ξεπούλημα του Αιγαίου υπέρ της Τουρκίας, οι αγανακτισμένοι είναι το μόνο αγνό λαϊκό και πατριωτικό κίνημα που μπορεί να εμποδίσει αυτό το σχέδιο. Όπως ανέτρεψε την κυβέρνηση Παπανδρέου, αλλά δυστυχώς το σύστημα ήταν ακόμα ισχυρό και έφερε τον Σαμαρά. Που για να μην ξεχνιόμαστε, τότε παρίστανε τον αντίπαλό του ΔΝΤ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ