Αλβανός ή Ουκρανός ο βασικός ύποπτος για τον φόνο του ζευγαριού στο Λουτράκι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέες εξελίξεις για το φρικτό έγκλημα που μεταδώσαμε νωρίτερα, με τον φόνο ζευγαριού στο Λουτράκι. Ως βασικός ύποπτος αναζητείται πλέον ο Αλβανός ή Ουκρανός πρώην σύντροφός της γυναίκας με την οποία είχε χωρίσει πρόσφατα. Όλα δείχνουν ότι ο αλβανός εισέβαλε στο σπίτι και δολοφόνησε την πρώην σύντροφό του και έλληνα επιχειρηματία που ήταν μαζί της. Τα στοιχεία της ειδήσεις:

Ένα ζευγάρι λοιπόν, ένας άντρας και μία γυναίκα, βρέθηκαν φρικτά δολοφονημένοι στο σπίτι έξω από το Λουτράκι. Τα θύματα είχαν δεχθεί πολλές μαχαιριές, ενώ ο δράστης είχε κλειδώσει και την πόρτα φεύγοντας.
Η γυναίκα φαίνεται να είναι αλλοδαπή με καταγωγή από την Ουκρανία, ενώ ο άντρας δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την περιοχή, το αυτοκίνητο της γυναίκας τυλίχτηκε στις φλόγες σε απόσταση από το σπίτι, γεγονός που οδήγησε στην εξιχνίαση του εγκλήματος. Όλα δείχνουν δολοφονία καθώς και ο άνδρας και η γυναίκα ήταν πεσμένοι στο πάτωμα μέσα στα αίματα.

Καιρός είναι ο αρμόδιος υπουργός να αφήσει τα τσιτάτα και τις επικοινωνιακές φιέστες και στα Εξάρχεια και να αρχίσει να προστατεύει τους ανθρώπους της γειτονιάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ