Στέλιος Πετσας: Να τον αποπέμψει επειγόντως ο Πρωθυπουργός μετά τις δηλώσεις του για τον Ερντογαν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Τουρκια δείχνει σταθερή αποκλιμάκωση. Αυτά ήταν τα λόγια του Στέλιου Πετσα λίγες μόνο ώρες πριν την πρωτοφανή πρόκληση της Τουρκίας με την εισβολή του ερευνητικού σκάφους Oruc Reis στην ελληνική εθνική κυριαρχία, λίγα μόλις μίλια από το Καστελλόριζο.

Ο κύριος Πέτσας λοιπόν παραπλάνησε βάναυσα τον ελληνικό λαό – άγνωστο αλλά κι αδιάφορο για ποια σκοπιμότητα – παρουσιάζοντας την Τουρκία με ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο από το υφιστάμενο. Την ώρα που η Τουρκία διαπράττει νέο Αττίλα στην Κύπρο, την ώρα που ανακοινώνει άσκηση με πραγματικά πυρά στην καρδιά του Αιγαίου ανήμερα της εθνικής μας εορτής, ο κύριος Πέτσας ισχυριζόταν ότι η Τουρκία δείχνει «σταθερή αποκλιμάκωση».

CA212161 C38A 4F3C AAED A614215761B4
Ο ισχυρισμός του κυβερνητικού εκπροσώπου λίγες ώρες πριν από την νέα τουρκική εισβολή στην ελληνική κυριαρχία

Η δήλωση αυτή του κυρίου Πέτσα λίγες ώρες πριν την εισβολή των Τούρκων στην ελληνική εθνική κυριαρχία, αποτελεί όπλο στην φαρέτρα της Τουρκίας και εκθέτει ανεπανόρθωτα τον κυβερνητικό εκπρόσωπο. Ο οποίος αφού δεν έχει την ευθιξία να παραιτηθεί, θα πρέπει να τον αποπέμψει ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε και το θράσος να πάρει το μέρος του Ερντογάν πριν από λίγες ημέρες, όταν ο τελευταίος κατέθεσε μήνυση κατά της εφημερίδας «δημοκρατία». Υπερασπίζοντας έτσι έναν δικτάτορα, έναν εγκληματία κατά της ανθρωπότητας, ο οποίος όχι μόνο έχει καταστρατήγηση πλήρως την ελευθερία του τύπου στην χώρα του, αλλά θέλει να κάνει το ίδιο και στην Ελλάδα!

Η ακριβής δήλωση του κυρίου Πέτσα στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στην τηλεόραση του Σκάι:

«Όσο λιγότερες εντάσεις έχουμε τόσο το καλύτερο για τον Ελληνισμό», τόνισε και πρόσθεσε πως θα είναι ευχής έργο αν αρχίσουν οι διερευνητικές και πως όσον αφορά τις προκλήσεις έναντι της Ελλάδας η Τουρκία δείχνει μια σταθερή αποκλιμάκωση»

Πηγή δήλωσης Στέλιου Πετσα: https://www.skai.gr/news/politics/petsas-se-skai-meta-to-eyropaiko-symvoulio-oi-diereynitikes

ΔΗΜΟΦΙΛΗ