Παραίτηση κορυφαίου συμβούλου στο Μαξίμου – Δικαίωση του Olympia που το αποκάλυψε πρωτο πριν λίγες μέρες

Για άλλη μια φορά διακριβώνεται το Olympia που μόλις πριν λίγες μέρες σας είχε αποκαλυψει ότι έρχεται παραίτηση μέσα στο Μαξίμου. Έτσι σήμερα ανακοινώθηκε η παραίτηση γνωστού συμβούλου του πρωθυπουργού που ήταν το δεξί του χέρι στον τομέα των επενδύσεων. Ο άνθρωπος που επάνδρωνε με στελέχη της επιλογής του πολλά υπουργεία! Στελέχη που μάλιστα λειτουργούσαν ως πληροφοριοδότες του Μαξίμου για τα τεκταινόμενα στα ενλόγω υπουργεία.

Όπως διαβάζουμε στο documentonews στις 9 Οκτωβρίου αναρτήθηκε το ΦΕΚ παραίτησης του Βασίλη Ανδρικόπουλου, το οποίο υπογράφει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρώην προϊστάμενος του Ιδιαίτερου Γραφείου της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού είχε αναλάβει χρέη ειδικού συμβούλου του Κυρ. Μητσοτάκη για θέματα ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αποσαφηνιστεί τα αίτια της παραίτησης του Β. Ανδρικόπουλου. Ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που εικάζουν πως η εξέλιξη αυτή ευθυγραμμίζεται με τις αλλαγές που έχουν επέλθει στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων μετά την αναβάθμιση του Νίκου Παπαθανάση και την αφαίρεση όλων των κρίσιμων αρμοδιοτήτων από τον Αδ. Γεωργιάδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ