Ανελέητο ξύλο στον φιλότουρκο Σαακασβίλι στην Αθήνα (Βίντεο)

Εξαιρετικά δυσάρεστη έκπληξη για τον άνθρωπο που πήγε να ξεκινήσει τρίτο παγκόσμιο πόλεμο πριν από λίγα χρόνια, εισβάλλοντας σε ρωσικό έδαφος. Ενέργεια που εξόργισε τον Πούτιν ο οποίος παρήλασε σχεδόν μέχρι την Τιφλίδα
Ο πρώην πρόεδρος της Γεωργίας, νυν επικεφαλής της εκτελεστικής επιτροπής Μεταρρυθμίσεων της Ουκρανίας, ο Μιχαήλ Σαακασβίλι, ο οποίος καταδικάστηκε ερήμην σε φυλάκιση τριών και έξι ετών για διάφορα εγκλήματα στην πατρίδα του, ξυλοκοπήθηκε στην Αθήνα, όπου πήγε να συναντήσει μετανάστες της Γεωργίας που ζούσαν εκεί για την προετοιμασία των κοινοβουλευτικών εκλογών στη Γεωργία στις 31 Οκτωβρίου,  όπως αναφέρει ο ανταποκριτής της εφημερίδας Взгляд  (vzglyad). Ο Σαακασβίλι Βρέθηκε εν μέσω αγανακτισμένου πλήθος, που όμως απετράπη από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ώστε να γλιτώσει τα χειρότερα. Έχει μείνει στην ιστορία για το θράσος του να εισβάλει σε ρωσικό έδαφος, εκμεταλλευόμενος την ανοιχτή αναμέτρηση που είχε τότε η Ρωσία με την Τσετσενία, τους ισλαμιστές τρομοκράτες δηλαδή της έννοιας, επέσυρε την οργή του Πούτιν ο οποίος εισέβαλε στην Γεωργία και την ίδια στιγμή εκλιπαρούσε το ΝΑΤΟ να παρέμβει! Γεγονός που φυσικά δεν συνέβη.

Το περιστατικό έλαβε χώρα την Κυριακή, το βίντεο διαδόθηκε τη Δευτέρα από την διαδικτυακή πύλη «Твалсазриси»/ (Γνώμη).

Ο Σαακασβίλι περικυκλώθηκε από γυναίκες οπαδούς στο δρόμο προς τον κινηματογράφο που θα μιλούσε και εκείνη τη στιγμή ένας νεαρός άνδρας με κουκούλα τον επιτέθηκε και χτύπησε με αρκετά χτυπήματα στο κεφάλι.

Νωρίτερα, ο Σαακασβίλι είπε ότι έλαβε μια προειδοποίηση από την Τιφλίδα για τους γεωργιανούς εγκληματίες στην Ευρώπη.

«Προειδοποιήθηκα ότι είναι καλύτερο να μην έρθω στην Ελλάδα, αλλά θα πάω, δεν με γνωρίζουν καλά! Θα συναντηθούμε στην Ελλάδα. Μάλιστα,  θα συναντηθούμε και στη Γεωργία!», είπε ο Σαακασβίλι.

Σε συνέντευξή του στην τηλεόραση της Γεωργίας Imedi, αρκετές γεωργιανές γυναίκες που ζουν στην Ελλάδα δήλωσαν ότι ήθελαν να θέσουν ερωτήσεις στον πρώην πρόεδρο σχετικά με τις καταστολές κατά τη διάρκεια της εξουσίας του, αλλά οι υποστηρικτές του Σαακασβίλι τις ψέκασαν με δακρυγόνα!!

Ο Σαακασβίλι είναι από τους πλέον φιλότουρκους και δεν χάνει ευκαιρία να ύμνοι την Τουρκία και τον τουρκικό λαό, επιδιώκοντας στενότερη συνεργασία με την Γεωργία.

Πληροφορίες από το βαλκανικό περισκόπιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ