Άφαντος ο μακελάρης του Λουτρακίου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να εντοπιστεί ο φερόμενος ως δράστης του διπλού φονικού στο Λουτράκι.

Ο 45χρονος Αλβανός που είναι ο βασικός ύποπτος έχει κυριολεκτικά εξαφανιστεί, ενώ υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να διέφυγε στην πατρίδα του.

Ο πρώην σύντροφος της 43χρονης Ουκρανής ο οποίος είναι παλιός γνώριμος στις Αρχές και έχει καταδικαστεί για ληστείες και ναρκωτικά, αφόπλισε το ζευγάρι που βρισκόταν στην εξοχική κατοικία της Φωτεινής- Svitlana και τους επιτέθηκε με μπαλτά, χτυπώντας τους με μένος.

Η 43χρονη μασέζ είχε αποφασίσει να διακόψει τη σχέση της με τον 45χρονο Αλβανό και είχε προχωρήσει σε νέο κεφάλαιο στη ζωή της, διατηρώντας δεσμό με τον φαρμακοποιό Ιωάννη Ζωνίτσα ο οποίος διατηρούσε φαρμακείο κοντά στο σπίτι της.

Την πίεζε για γάμο
Οπως δείχνουν τα έως τώρα στοιχεία, ο 45χρονος δεν αποδέχτηκε τον χωρισμό τους και συνέχιζε να την πιέζει να μείνει κοντά του και να τον παντρευτεί. Το φονικό που φανερώνει από τα χτυπήματα που έγιναν με απίστευτο μένος και ενώ το ζευγάρι βρισκόταν γυμνό στο σπίτι, αποδεικνύει ότι είναι έγκλημα πάθους, ενώ δεν υπήρξε καμία παραβίαση στο σπίτι που έμενε το ζευγάρι, καθώς φαίνεται ο δολοφόνος είχε κλειδί.

Αναμένεται το πόρισμα νεκροτομής στις σορούς του ζευγαριού καθώς σύμφωνα με τη μακροσκοπική εξέταση του ιατροδικαστή, ο τρόπος της δολοφονίας, με απανωτα χτυπήματα στο κεφάλι και το σώμα των θυμάτων με μπαλτά ο οποίος δεν έχει βρεθεί ακόμα, φαίνεται ότι κρύβει άπλετο μίσος και οργή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ