Απίστευτη κατακραυγή κατά του Πρωθυπουργού για την Διαμαντοπούλου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η είδηση ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε την Άννα Διαμαντοπούλου για τη θέση του γ.γ. του ΟΟΣΑ (η ηγεσία του Οργανισμού) στη θέση του Ανχελ Γκουρία- και όχι για τη θέση του μόνιμου αντιπροσώπου της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ, όπου παραμένει ο καθηγητής Γιώργος Πρεβελάκης, προκάλεσε… ανεμοστρόβιλους!

Από πού να ξεκινήσει κανείς…

Από το ότι ολόκληρη Νέα Δημοκρατία (που είναι και το κυβερνών κόμμα σε περίπτωση που το ξέχασε κάποιος), δεν είχε ένα άξιο στέλεχος να διεκδικήσει τη θέση; Δεν έχει διακεκριμένους ακαδημαϊκούς δηλαδή η παράταξη του κ.Μητσοτάκη, ή απλά αυτός τους αγνόησε;

Δεν γίνεται σαφές πλέον ότι η υποψηφιότητα Διαμαντοπούλου σηματοδοτεί μια νέα προσπάθεια προσέγγισης του Μαξίμου στο ΚΙΝΑΛ; (σ.σ. το σχόλιο του Ανδρέα Λοβέρδου ήταν εξαιρετικά εύστοχο: «Η Άννα προτείνεται από τον Κυριάκο για ΓΓ του Ο.Ο.Σ.Α. Τελικά συγκυβερνάμε με τη ΝΔ, αλλά με ευθύνη κάποιων δεν το ξέρουμε»)

Από αυτό το τελευταίο πιάστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ και αναρωτήθηκε: «Υπάρχει πράγματι υπόγεια συνεννόηση με τον κ. Μητσοτάκη; Υπάρχει de facto συγκυβέρνηση του ΚΙΝΑΛ με τη Δεξιά;»

Βέβαια, εκτός από τις πολιτικές αντιδράσεις και σχολιασμούς, υπήρξαν και οι λαϊκές, με το πρωθυπουργικό twitter να… αναστενάζει από τα αποδοκιμαστικά (κυρίως) και ειρωνικά σχόλια για την επιλογή της Άννας Διαμαντοπούλου.

Δείτε ενδεικτικά:

nb tweets diamantopoulou

nb tweets diamantopoulou1

ΔΗΜΟΦΙΛΗ