Σύνοδος κορυφής: Σας δουλεύαμε ψιλό γαζί για την Τουρκία, ομολόγησε ο Μητσοτάκης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άναυδο το πανελλήνιο με την ομολογία Μητσοτάκη ότι συζήτηση για κυρώσεις κατά της Τουρκίας δεν υπήρχε καν στα θέματα της συνόδου κορυφής! Όπως ακριβώς αποκάλυψε το Ολυμπία!

Τέτοια κυνική ομολογία εξαπάτησης πραγματικά δεν έχουμε ζήσει τα τελευταία χρόνια.
Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού αναφορικά με τα συμπεράσματα της συνόδου κορυφής της ΕΕ. Πραγματικά όσοι την άκουσαν δεν πίστευαν στα αυτιά τους!

Αφού ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στον κορονοϊό, την κλιματική αλλαγή, ένα σωρό άσχετα θέματα, ακόμα και την Αφρική, αναφέρθηκε τέλος και στην «κατάσταση στην ανατολική Μεσόγειο», όπως γλαφυρά είπε. Για να επιβεβαιώσει αυτό που γράφουμε εδώ και μέρες, ότι το θέμα της τουρκικής προκλητικότητας δεν υπήρχε ούτε καν ως απλή αναφορά στην σύνοδο κορυφής! Και είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια, ότι ουδεμία απόφαση πάρθηκε για το θέμα της Τουρκίας, το οποίο εντέλει συζητήθηκε με το ζόρι μετά την επιμονή της Κύπρου και της Ελλάδας. Αλλά θα δούμε εάν τον Δεκέμβρη παρθεί κάποια απόφαση!

Δηλαδή, μέχρι τον Δεκέμβρη και με τη βούλα πλέον της Ελλάδας και της ΕΕ, η Τουρκία μπορεί να κάνει ότι θέλει στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο. Και τον Δεκέμβρη θα «ξανασυζητήσουμε εάν και εφόσον τεθεί προς συζήτηση» το θέμα πιθανόν κυρώσεων για την Τουρκία.

Μία τρύπα στο νερό δηλαδή, ένα ακόμα φιάσκο, την ώρα που η Τουρκία εισβάλει στην εθνική μας κυριαρχία με ερευνητικά σκάφη, πλωτά γιο τρύπανα και πολεμικά πλοία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ