Κεραυνοί της Καθημερινής κατά Μητσοτάκη – ΕΕ για την αφωνία απέναντι στην Τουρκία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με πρωτοσέλιδοι παρέμβαση η Καθημερινή της Κυριακής δικαιώνει πλήρως τις θέσεις του Ολυμπία αναφορικά με την ολέθρια στάση της κυβέρνησης αλλά και των εταίρων απέναντι στον Ερντογάν. Έχουμε γράψει επανειλημμένα ότι η παθητική στάση και η πολιτική του κατευνασμού αποτελεί επανάληψη του ολέθρου λάθος που η δύση είχε διαπράξει απέναντι στον Χίτλερ. Και τα αποτελέσματα τα ξέρουμε όλοι.

Η παρέμβαση της Καθημερινής όμως είναι εξαιρετικά σημαντική. Διότι είναι μία εφημερίδα που διακρίνεται από μετριοπάθεια και όταν φτάνεις στο σημείο να κατακεραυνώνει με τέτοιον τρόπο την κυβέρνηση για τη στάση της στα ελληνοτουρκικά, προειδοποιώντας μάλιστα ότι οι συνέπειες του κατευνασμού του Ερντογάν θα είναι τραγικές, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.

353DE089 FD19 46B0 A460 0F0836661F37
Το άρθρο – παρέμβαση από το σημερινό πρωτοσέλιδο της Καθημερινής

Συνδυάστε την αυριανή παρέμβαση της Καθημερινής με την σημερινή όπου ζητά επαναπροσέγγιση με την Ρωσία και θα καταλάβετε ότι το γεωπολιτικό παιχνίδι έχει αλλάξει. Ελπίζουμε την στάση της καθημερινής να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες εφημερίδες που φυσικά δεν σχετίζονται με το τουρκικό παρακράτος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ