Η διαφθορά κυριαρχεί στο Διαφάνι όπως και στην Ελλάδα – Εκβιάζει υπουργό της κυβέρνησης για να σωθεί ο Δούκας Σεβαστός

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα σενάριο βγαλμένο όχι απλά από τη ζωή αλλά από τη σύγχρονη πολιτική ιστορία της χώρας. Ο Δούκας Σεβαστός κατορθώνει να την γλυτωσει εκβιάζοντας υπουργό της κυβέρνησης.

Μια κατάσταση διαπλοκής που θυμίζει νεότερες πολιτικές καταστάσεις με διάφορους υπόδικους επιχειρηματιες που την βγάζουν λαδι στο τέλος.

https://youtu.be/9hl6OLMbel8

Στις Άγριες Μέλισσες τον ρόλο του υπουργού θα υποδυθεί ο ανιψιός του Μίμη Τραϊφόρου, Βασίλης Τραϊφόρος που θα υποδυθεί τον υφυπουργό Δικαιοσύνης Γεράσιμο Σταματέλο, που θα ανατρέψει τα δεδομένα για τον Δούκα.

“Εγώ θα σώσω τον Δούκα από τη φυλακή. Θα εξαφανίσω όλους τους φακέλους που έχουν σχέση με τις βρωμοδουλειές του” αποκαλύπτει ο ηθοποιός στην εφημερίδα “On Time”.

Όπως λέει ο κ. Βασίλης Τραϊφόρος “ο Δούκας με εκβιάζει ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά μου και ενώ στην αρχή, όταν μου το προτείνει, του λέω “όχι” – αν και στο παρελθόν τον είχα βοηθήσει και χρηματίστηκα- τελικά αναγκάζομαι να υποκύψω.

Του έχω πει τη φράση όταν ήμουν βουλευτής “τελειώσαμε Δούκα”, αλλά όταν μου στέλνει τον Κωνσταντή καταλαβαίνω πως δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Με τη σειρά μου εκβιάζω έναν εισαγγελέα ώστε να βγάλει “λάδι” τον Δούκα. Κι έτσι, χάρη σε εμένα, επιστρέφει νικητής στο Διαφάνι. Βέβαια όλο αυτό γίνεται με άγριο τρόπο και εντυπωσιακές ίντριγκες που στήνονται εμπλέκοντας πολύ κόσμο”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ