Οδηγούμαστε στην μεγαλύτερη εθνική καταστροφή από το 1922!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σάββας Καλεντερίδης: Εάν δεν αντιδράσουμε τώρα στις τουρκικές προκλήσεις θα οδηγηθούμε στην μεγαλύτερη εθνική καταστροφή μετά το 1922!

Καταπέλτης ήταν ο αμυντικός αναλυτής Σάββας Καλεντερίδης στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ. Αφού ανέλυσε διεξοδικά τις τουρκικές προκλήσεις και τον τρόπο που κινείται η Τουρκία, εισηγήθηκε την άμεση επέκταση των χωρικών υδάτων παντού στα 12 μίλια, ειδάλλως η Ελλάδα θα οδηγηθεί σε καταστροφή αντιστοιχεί με αυτή του 1922!

0A158DEC 2E99 441F BC14 4A5622713793
Κεραυνοί του Σάββα Καλιντερίδη πριν από λίγο στην ΕΡΤ

« Αφήσαμε τον Ερντογάν απολύτως ανεξέλεγκτο και τώρα τρέχουμε να τον μαζέψουμε. Εδώ και βδομάδες το Ορούτς Ρέις κάνει ότι θέλει χωρίς να ενοχλείται από κανέναν! Τον τουρκολιβυκό μνημόνιο μπορεί να είναι παράνομο, όμως πλέον παράγει τετελεσμένα διότι εμείς δεν αντιδρούμε!»

Ολοκληρώνοντας ο Σάββας Καλεντερίδης τόνισε ότι είναι πλέον απόλυτη αναγκαιότητα η οριοθέτηση ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, ως μοναδική απάντηση για να τεκμηριώνονται οι παράνομες ενέργειες της Τουρκίας. Ενώ τόνισε ότι οποιαδήποτε σκέψη για αποστρατιωτικοποίηση το νησιών, ισοδυναμεί με σταδιακή παράδοση των νησιών στην Τουρκία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ