Ρεπορτάζ του NBC για τον Ομπάμα ξεχώρισε τον Προκόπη Παυλόπουλο ως μια από τις κορυφαίες προσωπικότητες που συνάντησε ο τεως Πρόεδρος των ΗΠΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αξίζουν συγχαρητήρια στον εκδότη του «Εθνικού Κήρυκα» στη Νέα Υόρκη Αντώνη Διαματάρη. Και αυτό γιατί έχει αποδείξει πόσο μπορεί να πάει κόντρα στο ρεύμα ακόμη και με τη σημερινή κυβέρνηση, ενώ είναι σε όλους γνωστές οι σχέσεις του με την οικογένεια Μητσοτάκη.

Με την ανάρτηση που δημοσιεύουμε, ο Αντώνης Διαματάρης πλέκει στον «Εθνικό Κήρυκα» το εγκώμιο του Προκόπη Παυλόπουλου και υπενθυμίζει «ημέρας δόξας» της Προεδρίας της Δημοκρατίας, κατά την επίσημη επίσκεψη του Barak Obama στην Αθήνα.

https://www.ekirikas.com/apopseis_praktorika/arthro/mparak_ompama_kai_prokopis_paylopoulos-1040057/

ECFDE386 8CA2 4CB7 94BC 787ADF8FF0BEΜπαράκ Ομπάμα και Προκόπης Παυλόπουλος

ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ-ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ. (POOL/ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ/EUROKINISSI)

Η επίσκεψη του προέδρου, τότε, Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα και η συνάντησή του με τον Προκόπη Παυλόπουλο, στο Προεδρικό Μέγαρο, ήταν μεταξύ των λίγων φωτογραφιών από τις συναντήσεις του Αμερικανού προέδρου με ξένους ηγέτες, που επέλεξαν να δείξουν, στο διάρκειας μιας ώρας αφιέρωμα του ‘NBC’ στον φωτογράφο του Ομπάμα -και του Ρίγκαν- Πιτ Σόουζα (Pete Souza).

Ασφαλώς δεν ήταν μια τυχαία επιλογή. Πρόκειται για μια ακόμα δίκαιη αναγνώριση της προσωπικότητας του πρώην προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, που πιστεύω ότι με το πέρασμα του χρόνου θα αναγνωρίζεται όλο και περισσότερο…

Με πληροφορίες από το newsbreak.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ