Παρέμβαση Κοντοζαμάνη στη Βουλή προκαλεί κατάρρευση σε φιλοκυβερνητικούς αρθρογράφους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχουν γράψει εκατοντάδες κείμενα-ύμνους στον Έλληνα πρωθυπουργό. Ο λόγος για σωρεια φιλοκυβερνητικών αρθογράφων που καθημερινά λιβανίζουν τον Κυριακο Μητσοτακη.

Και όμως, ο υφυπουργός υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης τους εκμηδένισε μέσα σε τρία μόλις δευτερόλεπτα.

Ως άλλος Όμηρος, ραψωδός των μεγάλων ηρώων και ανυπέρβλητων προσωπικοτήτων, κατέστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως αυθύπαρκτη υπερχρονική αυταξία, περιγράφοντας τον ως μοναδικό θείο δημιούργημα στην ιστορία του ανθρώπινου γένους και δη, του Ελληνικού.

Απαντώντας λοιπόν σε Επίκαιρη Ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Γιαννούλη αναφορικά με τις απευθείας αναθέσεις στη Θεσσαλονίκη σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα για τεστ κορονοϊού, ο υφυπουργός Υγείας είπε με ύφος και ενθουσιασμό που θα ζήλευαν οι βάρδοι του βασιλιά Αρθούρου: «Ευτυχώς για την Ελλάδα, ευτυχώς για τους Έλληνες, ευτυχώς για τους πολίτες αυτής της χώρας στο τιμόνι της διακυβέρνησης είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος είναι ένας και μοναδικός».

Λίγα λεπτά αργότερα, η Ελλάδα γέμισε τριγμούς. Τριγμούς από τα δόντια των δεκάδων αρθρογράφων που εδώ και χρόνια εξυμνούν τις αρετές του Κυριάκου Μητσοτάκη καταβάλλοντας τεράστια προσπάθεια να αποδώσουν το μεγαλείο του ανδρός. Μωυσής, Τζιτάχ, Ηρακλής, Σιμουλτανέ, Τσώρτσιλ, Εκτυφλωτικός, είναι μόλις μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που του έχουν αποδώσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Χαρακτηρισμοί που εκμηδενίστηκαν από τον κύριο Κοντοζαμάνη αφού η περιγραφή που απέδωσε στον πρωθυπουργό οδηγεί στο συμπέρασμα ότι «μόλις ο Θεός έπλασε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έσπασε το καλούπι».

Τρέμετε βάρδοι του αυτοκράτορα…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ