16/09/2021

Το NBC ξεχώρισε τον Προκόπη Παυλόπουλο ως μια από τις κορυφαίες προσωπικότητες που συνάντησε ο Μπαράκ Ομπάμα

Μια ακόμα δικαίωση για τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο. Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC, σε ρεπορτάζ του για τον Μπαράκ Ομπάμα, ξεχώρισε τον κ. Παυλόπουλο ως μια από τις κορυφαίες προσωπικότητες που συνάντησε ο τεως Πρόεδρος των ΗΠΑ, (η φωτογραφία στην αρχή του άρθρου είναι από το συγκεκριμένο ρεπορτάζ του αμερικανικού τηλεοπτικού σταθμού).

Το θέμα έφερε στην δημοσιότητα ο εκδότης του ομογενειακού «Εθνικού Κήρυκα» στη Νέα Υόρκη, κ. Αντώνη Διαματάρη.

Με την ανάρτησή του, ο κ. Διαματάρης πλέκει το εγκώμιο του Προκόπη Παυλόπουλου στον «Εθνικό Κήρυκα», και υπενθυμίζει «ημέρας δόξας» της Προεδρίας της Δημοκρατίας, κατά την επίσημη επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα.

Η επίσκεψη του προέδρου, τότε, Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα και η συνάντησή του με τον Προκόπη Παυλόπουλο, στο Προεδρικό Μέγαρο, ήταν μεταξύ των λίγων φωτογραφιών από τις συναντήσεις του Αμερικανού προέδρου με ξένους ηγέτες, που επέλεξαν να δείξουν, στο διάρκειας μιας ώρας αφιέρωμα του ‘NBC’ στον φωτογράφο του Ομπάμα -και του Ρίγκαν- Πιτ Σόουζα (Pete Souza).

Ασφαλώς δεν ήταν μια τυχαία επιλογή. Πρόκειται για μια ακόμα δίκαιη αναγνώριση της προσωπικότητας του πρώην προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, που πιστεύω ότι με το πέρασμα του χρόνου θα αναγνωρίζεται όλο και περισσότερο…», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανάρτηση του κ. Διαματάρη στον «Εθνικό Κήρυκα».

thepressroom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ