Άγιος Στεφανος: Απέτυχα! Το τραγικο σημείωμα του 41χρονου ιδιοκτήτη γηροκομείου που αυτοκτόνησε με καραμπίνα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένας 41χρονος επέλεξε να φυγει  από τη ζωή επειδή θεώρησε ότι απέτυχε καθώς βρέθηκαν τρία κρούσματα Κορωνοϊού στο γηροκομείο που διοικούσε.

Θεωρουσε πως απέτυχε και πως δεν θα τον εμπιστευτεί ποτέ κανείς ξανά. Με νίκησε ο κορωνοϊός. Είμαι ένας αποτυχημένος, δυσφήμισα το γηροκομείο, δεν τα κατάφερα, απέτυχα. Πλέον δεν θα με εμπιστευτεί ποτέ κανείς. Έτσι με αυτές τις λιγοστές λέξεις προσπάθησε να εξηγήσει και να στηρίξει την μοιραία επιλογή του.

Πηρε μια καραμπίνα  στη συνέχεια και έβαλε τέλος στη ζωή του, βυθίζοντας στο πένθος την αγαπημένη του μητέρα, συγγενείς και φίλους.

Μαλιστα και ο ίδιος είχε διαγνωστεί θετικός στον ιό. Όλα ξεκίνησαν μετά τον εντοπισμό τριών θετικών κρουσμάτων στο γηροκομείο, δύο εργαζομένων και μιας ηλικιωμένης.

Από την πρώτη στιγμή ο ιδιοκτήτης του οίκου ευγηρίας, Δημήτρης Καμπάναρος, έδειχνε να μην πιστεύει ότι συνέβη αυτό, αφού όπως υποστήριζε είχε λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ίδιος μιλώντας σε μέσα μαζικής ενημέρωσης την περασμένη Τρίτη, ο ΕΟΔΥ είχε πάει για τεστ στις 16 Σεπτεμβρίου και όλοι ήταν αρνητικοί.

Κλιμάκιο κλήθηκε ξανά προληπτικά από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη και πήγε την προηγούμενη Πέμπτη (15 Οκτωβρίου). Τότε πραγματοποιήθηκαν rapid tests και βγήκε θετικό το δείγμα μιας εργαζόμενης. Ωστόσο, η αρνητική αυτή εξέλιξη και το βάρος της ευθύνης, είχαν επιβαρύνει πάρα πολύ, σύμφωνα με πληροφορίες, την ψυχολογική κατάστασή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ