Σπήλιος Λιβανός: Επιτέλους ένας νεοδημοκράτης βουλευτής υπερασπίστηκε τον Κώστα Καραμανλή!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα μεγάλο μπράβο στον Σπήλιο Λίβανο, ο οποίος επιτέλους όρθωσε ανάστημα απέναντι στην πράσινη λαίλαπα που κατέστρεψε την Ελλάδα και επιμένει για συκοφαντεί τον Κώστα Καραμανλή για την καταστροφή που ίδια επέφερε.

Απάντησε λοιπόν νωρίτερα σήμερα σε μία ακόμα επίθεση του Ανδρέα Λοβέρδου στον Κώστα Καραμανλή, από αυτές που μένουν συνεχώς αναπάντητες από τα κυβερνητικά στελέχη – όχι από τους βουλευτές γιατί κάποιοι δεν έχουν ξεχάσει σε ποια παράταξη ανήκουν – αλλά δυστυχώς οι υψηλόβαθμοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη θυμίζουν πιο πολύ εκσυγχρονιστές το ΠΑΣΟΚ πάρα κεντροδεξιούς της καραμανλικής παράταξης.

Και απάντησε όπως ακριβώς έπρεπε. Υπενθύμισε όλη την μεθόδευση του Γιώργου Παπανδρέου να ρίξει την χώρα στα δίχτυα του Δ.Ν.Τ. με αποτέλεσμα την καταστροφή της Ελλάδας. Υπερασπίστηκε τον Κώστα Καραμανλή ο οποίος καλούσε για λήψη μέτρων την ώρα που ο Παπανδρέου ούρλιαζε στις πλατείες ότι λεφτά υπάρχουν. Και φυσικά διευκρίνισε – κάτι που είχαμε καιρό να τα ακούσουμε – ότι ο Γιώργος Παπανδρέου μεθόδευσε τον δεκαετή εφιάλτη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ