Κατέρρευσε το κοινοβούλιο με την δήλωση Γεραπετρίτη (video)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η δήλωση του Γιώργου Γεραπετρίτη νωρίτερα σήμερα από τα υπουργικά έδρανα του κοινοβουλίου προκαλέσει νευρικό κλονισμό σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση! 

Μία σοκαριστική δήλωση που προκάλεσε σεισμό στο κοινοβούλιο έκανε νωρίτερα σήμερα ο υπουργός επικρατείας του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γιώργος Γεραπετρίτης.

Δηλωθέν συγκεκριμένα και με έντονη συναισθηματική φόρτιση αναφερόμενος στην κριτική που δεχόταν το νομοσχέδιο του υπουργείου οικονομικών από την αντιπολίτευση ότι: «Εμείς όπως γνωρίζετε διακοπές δεν κάνουμε. Κανένα Σαββατοκύριακο δεν κάναμε διακοπές»!

Μετά το πρώτο σοκ που ήρθα από τα έδρανα της αντιπολίτευσης για αυτή τη δήλωση, ακολούθησε ακόμα μεγαλύτερο σοκ στα κυβερνητικά έδρανα. Αφού στην ουσία συνειδητοποίησαν ότι η αναφορά αυτή του Γεραπετρίτη δεν αφορούσε τόσο την αντιπολίτευση, όσο την κυβέρνηση και ειδικά τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη!

Αυτό διότι δεν έχει περάσει Σαββατοκύριακο πω Κυριάκος Μητσοτάκης να μην έχει φύγει για διακοπές. Για την ακρίβεια, κάθε Σαββατοκύριακο, βρέξει, χιονίσει, πλημμυρίσει η Καρδίτσα η χτυπήσει τυφώνας στην Χαλκιδική, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρει την ευκαιρία για να φύγει σε εκδρομική εξόρμηση τριημέρου.

Έτσι, οι βουλευτές της κυβέρνησης άρχισαν να αναρωτιούνται εάν ο υπουργός επικρατείας αμφισβητεί ανοιχτά τον πρωθυπουργό. Προφανώς μόνο ίδιος το ξέρει. Ο υπουργός εννοούμε, γιατί ο πρωθυπουργός δεν έχει καιρό για τέτοιες απορίες. Δείτε το βίντεο:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ