23/09/2021

ΕΣΡ: Ασπίδα η απειλή για την δημοκρατία; (Βίντεο)

Το ΕΣΡ έχει ανεχθεί τα εγκλήματα κατά της Δημοκρατίας που συντελούνται όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα, με προφανή πολιτικό στόχο την υπεράσπιση της κυβέρνησης. Τα δεκάδες εκατομμύρια του ελληνικού λαού που μοιράζονταν αδιαφανώς από την κυβέρνηση σε ιδιωτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, τον αφανισμό της αντίθετης άποψης, ορισμένα μέσα που λειτουργούν ακόμα ως μοχλοί εκβιασμού της δικαιοσύνης αλλά και της ίδιας της Δημοκρατίας!

Για να μην πάμε στην βασική αρχή ύπαρξης και λειτουργίας του ΕΣΡ. Την προάσπιση της πολυφωνίας, της δυνατότητας έκφρασης διαφορετικής άποψης, το δημοκρατικό δικαίωμα ισονομίας στην προβολή πολιτικών κομμάτων και πολιτικών απόψεων! Το βίντεο που ακολουθεί είναι συγκλονιστικό και άκρως αποκαλυπτικό. Με πρωτοφανή ψυχρότητα, ο πρόεδρος της ανεξάρτητης αρχής κύριος Αθανάσιος Κουτρομάνος, ομολογεί ότι η βασική αρχή λειτουργίας της προάσπισης της Δημοκρατίας αποτελεί για αυτόν ένα μυστήριο!

Την ίδια στιγμή λοιπόν που λειτουργούν δεκάδες εταιρείες αποδελτιώσεις με λογισμικά που υπάρχουν κατά εκατοντάδες στην αγορά και μπορούν πολύ εύκολα να ομαδοποιήσουμε τις ενημερωτικές εκπομπές και να αναλύσουν τα ποσοστά προβολής των πολιτικών δυνάμεων, ο κύριος Κουτρομάνος νίπτει τας χείρας του, με πρωτοφανή άνεση!

Φαίνεται ότι επιτέλους κάποια αντέδρασαν και έτσι ο πρόεδρος του ΕΣΤ καλείται να απολογηθεί στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας της Βουλής για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων του! Και εκεί θα φανεί ποιος υπηρετεί η ανυπαρξία αυτής της νευραλγικής σημασίας για την δημοκρατία ανεξάρτητης αρχής. Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του ίδιου του κυρίου Κουτρομάνου και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ