Ευγε στον Καναδά! Τελείωσε την περιβόητη βιομηχανία Drones του Ερντογάν!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με μία ιστορική απόφαση η μεγαλύτερη βιομηχανία του Καναδά απαγορεύει τις εξαγωγές κινητήρων στην Τουρκία. Ήταν οι κινητήρες που κινούσαν τα μη επανδρωμένα δολοφονικά αεροσκάφη του Ερντογάν!

Η Bombardier Recreational Products (BRP) αναφέρει ότι έχει αναστείλει την παράδοση κινητήρων αεροσκαφών σε “χώρες με ασαφή χρήση” μετά από αναφορές ότι ορισμένοι από αυτούς τους κινητήρες χρησιμοποιούνται σε τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη που αναπτύχθηκαν από το Αζερμπαϊτζάν για την επίθεση κατά των αρμενικών δυνάμεων στο Ναγκόρνο- Καραμπάχ.

Η εταιρεία που εδρεύει στο Κεμπέκ δήλωσε ότι έγινε γνωστό στα τέλη της περασμένης εβδομάδας ότι ορισμένοι από τους κινητήρες αεροσκαφών αναψυχής που παράγονται από την αυστριακή θυγατρική του, Rotax, χρησιμοποιούνται σε τουρκικά μη επανδρωμένα οχήματα Bayraktar TB2 ( UAV).

“Έχουμε πρόσφατα ενημερωθεί ότι ορισμένοι κινητήρες Rotax χρησιμοποιούνται επί του παρόντος σε στρατιωτικά UAV και ξεκινήσαμε μια διεξοδική έρευνα αμέσως”, δήλωσε ο Martin Langelier, ανώτερος αντιπρόεδρος της BPR και εκπρόσωπος της εταιρείας, στο Radio Canada International.

Η αναστολή των εξαγωγών Rotax κινητήρων είναι χαριστική βολή για την Τουρκία, αφού το πιο δολοφονικό και ύπουλο της όπλο βασίζεται στο συγκεκριμένο κινητήρα.

Το πρώτο ουσιαστικό χτύπημα κατά της Τουρκίας από την διεθνή κοινότητα. Μπράβο στον Καναδά!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ