29/07/2021

Στόλος τουρκικών αλιευτικών περικυκλώνει την Σαμοθράκη!

Τα τουρκικά αλιευτικά λειτουργούν ως μακρύ χέρι του Ερντογάν, όπως έχει παραδεχτεί και ο ίδιος! Λίγο μετά την επίσκεψη του Μητσοτάκη στην Σαμοθράκη, το νησί πολιορκείται από «τουρκικά αλιευτικά»!

Σήμερα το πρωί στην πρωϊνή τηλεοπτική εκπομπή του Open με τη Φαίη Μαυραγάνη, ένας ψαράς από τη Σαμοθράκη αποκάλυψε τη φωτογραφία ενός στολίσκου τουρκικών αλιευτικών που βρίσκεται ανοιχτά του νησιού! Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτή η ενέργεια δεν διαφέρει από το ερευνητικό σκάφος και το τουρκικό γεωτρύπανο.

“Συνεκμετάλλευση του Αιγαίου” δε σημαίνει μόνο πετρέλαια και φυσικό αέριο, Όπως πολύ σωστά παρατηρεί το Militaire.gr. Έχει να κάνει και με άλλα θέματα, πολύ σοβαρά. Η αλιεία είναι ένα απ΄ αυτά και ο χάρτης της Γαλάζιας Πατρίδας που έχει “ξεφουρνίσει” η Τουρκία αφορά κάθε οικονομική δραστηριότητα .Και την αλιεία,που για την Ελλάδα είναι πολύ σημαντική.

Η συγκλονιστική φωτογραφία από την Σαμοθράκη με τα τουρκικά αλιευτικά να περικυκλώνουν το νησί.
Την ίδια στιγμή λοιπόν που έλληνες ψαράδες δέχονται παρενοχλήσεις από το τουρκικό λιμενικό ακόμα και εντός ελληνικών χωρικών υδάτων, τουρκικά αλιευτικά ανενόχλητα σαρώνουν όλο το Αιγαίο με την κυβέρνηση απλό παρατηρητή! Θέλει άραγε μεγάλη Σοφία για να καταλάβουν ότι με αυτό τον τρόπο οι τούρκοι δημιουργούν τετελεσμένα στο Αιγαίο; Ώς πότε θα τους ανεχόμαστε;

Δείτε τον Ερντογάν ως ναύαρχού των τουρκικών αλιευτικών που παραβιάζουν την εθνική κυριαρχία της Ελλάδος:E09444BE 5834 4E6B A54F 667DBDE6A912

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ