Μετά τη Λιβύη & Αζερμπαϊτζάν το καθεστώς ερντογάν ετοιμάζεται να στείλει μισθοφόρους από Idleb στα σύνορα της Ελλάδας;;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ιστότοπος Greek City Times αποκάλυψε ότι το τουρκικό καθεστώς ετοιμάζεται να στείλει τρομοκράτες μισθοφόρους από το Idleb στα σύνορα με την Ελλάδα υπό το φως της αυξανόμενης έντασης μεταξύ της Άγκυρας και της Αθήνας.

Ο ιστότοπος σημείωσε ότι μια διαρροή μεταξύ των τρομοκρατών στο Idleb αποκάλυψε ότι, η Τουρκία έχει ήδη ξεκινήσει αυτό το νέο σχέδιο και ότι οι ειδήσεις για την πιθανότητα πολέμου μεταξύ των δύο μερών έχουν εξαπλωθεί μεταξύ των τρομοκρατών. Η συζήτηση που διέρρευσε έδειξε επίσης ότι οι τρομοκράτες είναι έτοιμοι να πολεμήσουν παράλληλα με το τουρκικό καθεστώς και ότι η ανάπτυξη μισθοφόρων θα γίνει στην περιοχή της Θράκης στα σύνορα μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας. Ο ιστότοπος συνέδεσε τις δηλώσεις της Stephanie Turco Williams, απεσταλμένου των Ηνωμένων Εθνών στη Λιβύη, σχετικά με τους ξένους μισθοφόρους που εγκαταλείπουν τη Λιβύη μέσω ξηράς, θάλασσας και αέρα εντός τριών μηνών, και τις τουρκικές προσπάθειες για την ανάπτυξη μισθοφόρων στα ελληνικά σύνορα. Οι Greek City Times ανέφεραν ότι το τουρκικό καθεστώς, χρησιμοποίησε μισθοφόρους και ότι διευκόλυνε τη διέλευση τρομοκρατών από την Daesh (ISIS) και την Αλ Κάιντα στα ελληνοτουρκικά σύνορα στο παρελθόν για να φθάσουν σε άλλους προορισμούς στην Ευρώπη.

Το καθεστώς αναπτύσσει μισθοφόρους και δυνάμεις κατοχής της στο βόρειο τμήμα της Κύπρου, της Συρίας και το Ιράκ εκτός από τη Λιβύη, αποδίδοντας αυτό στην επιθυμία του καθεστώτος του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να αποκτήσει δύναμη μέσω επιθετικών ενεργειών προς τους γείτονές του, ειδικά με την επιδεινούμενη οικονομία στην Τουρκία. Ο ιστότοπος δήλωσε ότι το καθεστώς του Ερντογάν προσπαθεί να προστατεύσει τους τρομοκράτες του στο Idleb και δεν είναι έτοιμο να τους εγκαταλείψει, γεγονός που μπορεί να παρατείνει τα δεινά των ανθρώπων εκεί, τονίζοντας ότι αυτοί οι τρομοκράτες έχουν γίνει κινητή δύναμη μάχης για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των Τούρκων, είτε στη Συρία, τη Λιβύη είτε στο Αζερμπαϊτζάν, και τώρα στην Ελλάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ