Αποκαλύπτουμε ποιοί θα θησαυρίσουν πίσω από το κόλπο των πλειστηριασμών!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκαλύπτουμε το κόλπο πίσω από την μεθόδευση με την κατάσχεση της περιουσίας των Ελλήνων
Το μεγάλο σκάνδαλο πίσω από το νέο πτωχευτικό. Πως άγνωστοι δράστες θα κερδίσουν δισεκατομμύρια από το αίμα των Ελλήνων

Τα funds που εμπλέκονται στο μεγάλο κόλπο και έχουν αγοράσει τα δάνεια των ελλήνων για ένα κομμάτι ψωμί, ετοιμάζουν τα τσουβάλια για το χρήμα. Και ήδη άργησαν να εισπράξουν.
Και φυσικά δεν κρατιούνται ούτε οι υπόλοιποι που είναι μπλεγμένοι στο κόλπο.

Το άνοιγμα λοιπόν στοχευμένα των υποθηκοφυλακείων, πρωτοδικείων και λοιπά εν μέσω πανδημίας, μόνο τυχαίο δεν ήταν. Ειδικά στην περίπτωση που σύμφωνα με τις καταγγελίες ακόμα και από το βήμα της βουλής, μέσα στο κόλπο είναι σκοτεινά πρόσωπα που συνδέονται με τον σκληρό πυρήνα της κυβέρνησης.

Για να ξαναεξηγήσουμε το μέγεθος του σκανδάλου, θα υπενθυμίσουμε ότι αυτοί οι σκοτεινοί χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί, που κανείς δεν ξέρει τα φυσικά πρόσωπα που κρύβονται από πίσω, αγόρασαν τα κόκκινα δάνεια για ένα κομμάτι ψωμί από τις τράπεζες, ακριβώς επειδή οι τράπεζες δεν μπορούσαν να βγάλουν σε πλειστηριασμό την πρώτη κατοικία. Δηλαδή, τα κόκκινα δάνεια απαξιώθηκαν και πουλήθηκαν σε εξευτελιστικές τίμες, ακριβώς επειδή η κυβέρνηση απαγόρευε στις τράπεζες να βγάλουν σε πλειστηριασμό τα σπίτια που υπήρχαν ως εγγύηση. Όχι φυσικά επειδή η κυβέρνηση είχε προστατεύσει τους δανειολήπτες, όπως αποδεικνύεται! Αντίθετα, έπρεπε τα Funds που κανείς δεν ξέρει ποιος κρύβεται από πίσω, να αγοράσουν τα δάνεια σε εξευτελιστικά χαμηλές τιμές, αφού γνώριζαν πως θα πολλαπλασιαστούν τα χρήματά τους. Το πως το γνώριζαν, θα πρέπει να γίνει αντικείμενο έρευνας της δικαιοσύνης. Πως δηλαδή γνώριζαν ότι με το που έρθουν στην κατοχή τους τα κόκκινα δάνεια η κυβέρνηση ως εκ θαύματος θα άρει την προστασία της πρώτης κατοικίας;

Μα ούτε οι τράπεζες δεν το γνώριζαν! Διότι εάν το γνώριζαν δεν θα μπορούσαν ποτέ τα κόκκινα δάνεια να πουληθούν σε τόσο εξευτελιστικές τίμες! Θα πήγαιναν άπαντες  κατηγορούμενοι για απιστία. Και τώρα φυσικά θα έπρεπε να πάνε, αλλά η κυβέρνηση συμπτωματικά θεσμοθετεί την ασυλία τους! Ακριβώς για αυτή την πράξη!

Τώρα λοιπόν τα funds, που βρέθηκαν με κόκκινα δάνεια δισεκατομμυρίων και παίρνουν το πράσινο φως να κάνουν κατασχέσεις! Όχι οι τράπεζες, τις οποίες έχουμε ανακεφαλαιοποιήσει με τον δικό μας ιδρώτα ως πολίτες, αλλά οι σαλταδόροι των Funds. Που θα καταγράψουν υπερκέρδη, δυσθεόρατα ακόμα και για τον πιο ανεξέλεγκτο καπιταλισμό. Να δούμε εάν θα υπάρξει εισαγγελέας που θα τους οδηγήσει εκεί που πρέπει. Εμείς πάντως θα παρακολουθήσουμε την ιστορία και θα προσπαθήσουμε να ταυτοποιήσουμε κάθε συμμέτοχο στην μετοχική σύνθεση των κόκκινων funds.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ