Άγριες Μέλισσες: Το βλαχαδερο ο Μελέτης κάνει θραύση στο Παρίσι – Η μεταμόρφωση του θα μας αφήσει άφωνους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θυμάστε τον Γιώργο Καπουτζιδη που ρώταγε την Θεοπουλα στο Παρά Πέντε, Θεοπουλα τι έκανες στο Παρίσι; Και εκείνη απαντούσε: Θραύση; Τέτοιες στιγμές θα ζήσουμε στις Άγριες Μέλισσες με τον Μελέτη να μεταμορφώνεται εντελως από βάτραχο του κάμπου σε αληθινό πρίγκιπα με την βοήθεια της Άνετ που θα κάνει τα πάντα για να τον εκπολιτίσει στο ταξίδι του στην πόλη του φωτός.

Η κορύφωση του μεταμόρφωσης του θα συμβεί όταν μαλιστα γνωρίσει μια κοπέλα που θα ερωτευτεί τρελά. Δεν ξέρουμε αν ο έρωτας του θα είναι παροδικός και ικανός να διαγράψει τελείως το παρελθόν του με την Πηνελοπη θα είναι όμως θεαματικός και πολύ καυτός.

Το όνομα της κοπέλας θα είναι Ζορζέτ και θα την υποδυθεί η γοητευτική  ηθοποιός Χρύσα Μιχαλοπούλου!

Ο Μελέτης λοιπόν θα έχει μια μοναδική ευκαιρία να ζήσει πράγματα από τη ζωή που δεν έζησε σαν κολαούζος του Δουκα. Το ερωτημα είναι αν θα αρπάξει την ευκαιρία που θα του δωθεί να μεταμορφωθεί σε κάτι καλύτερο ή αν ο βίαιος χαρακτήρας του τα διαλύσει όλα.

Η κορύφωση του ρόλου του Μελέτη βέβαια θα συνεχιστεί και με την αποκάλυψη της ταυτότητας του αληθινού του πατέρα που δεν θα είναι άλλος από τον μεγαλοτραπεζίτη, πεθερό του Κωνσταντή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ