17/09/2021

Το φάντασμα της δεξιάς πολυκατοικίας τρομαζει το Μαξίμου – Γιατί φοβάται ο Μητσοτάκης κινήσεις διάσπασης στη γαλάζια παράταξη

Από την ημέρα που ο Μητσοτάκης έγινε αρχηγός στη ΝΔ ο μεγαλύτερος του φοβος είναι η ιστορία της ΝΔ που θέλει τις κυβερνήσεις της να καταρρέουν από εσωκομματικές συγκρούσεις.

Παρολο αυτά όμως δεν έκανε τίποτα για να βοηθησει να επιστρέψουν στο κόμμα όσοι απομακρύνθηκαν κατά καιρούς από αυτό, παρέμειναν όμως πιστοί στις γενικές αρχές της γαλάζιας παράταξης.

Ο Μητσοτάκης όμως απο την πρώτη στιγμή το μόνο που έκανε ήταν να χτίζει νέα εμπόδια και να τα ενισχύει με μεταγραφές από το περιβάλλον Σημιτη, μεταγραφές που όταν αργότερα έγινε πρωθυπουργός χτύπησαν κόκκινο.

Στην ηγετική πυραμίδα της ΝΔ σήμερα, στο κομμάτι που λαμβάνονται οι κρίσιμες αποφάσεις, οι προερχόμενοι από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ πλέον είναι πλειοψηφία που τα έχουν βρει με τη νεοφιλελεύθερη φατρία του Μητσοτακισμου και έχουν πλέον σχηματίσει ένα νέο μόρφωμα εθνομηδενισμού μέσα στο κόμμα.

Οι πρόσφατοι χαρακτηρισμοί Χρυσοχοΐδη που είπε ότι είναι εθνικιστική άποψη τα 12 ναυτικά μίλια είναι επίσημη ιδεολογική άποψη της σημερινής ΝΔ που βγάζει φλύκταινες μόλις ακούσει τις λέξεις πατρίδα και Ορθοδοξία.

Στην ουσία ο Μητσοτάκης έχει μετατραπεί σε διάδοχη κατάσταση των κυβερνήσεων Σημιτη, γιατί μπορεί το 2004 ο Σημιτης να έδωσε το δακτυλίδι στον ΓΑΠ, το αληθινό όμως χρίσμα το έδωσε στον Κυριακο Μητσοτακη.

Ο πατριωτικός χώρος πλέον στενάζει μέσα στη ΝΔ ενώ η σιωπή επιφανών στελεχών της μπροστά στις εθνομηδενιστές τάσεις της κυβέρνησης, αποθρασύνει ακόμη περισσότερο τις επιλογές Μητσοτακη.

Κάποιος θα πρέπει να θυμίσει στον πρωθυπουργό ότι εκλεκτηκε στις εκλογές με τη σημαία μιας παράταξης με πατριωτικό ήθος και σεβασμό στην ιστορία που ο λαός αυτός έγραψε με το αίμα του, διεκδικώντας την ελευθερια του από το 1821 έως σήμερα, αρκετές φορές.

Ο Μητσοτάκης παραμονές της επετείου της 28ης Οκτωβρίου κόβει βόλτες στο Παγκράτι και πίνει καφεδάκι σε χώρο μη καπνιστών.

B05FA40C 9885 4449 AECC 1E4079C1039B

Ακόμη και ο Γιώργος Παπανδρέου τέτοιες μέρες και στις παρελάσεις πήγαινε και δεν τις απαγόρευε και πήγαινε ακόμη και στις εκκλησίες παρολο που δεν ήξερε να ανάψει σωστά το κερί και γέλαγαν όλοι μαζί του.

Ενω ο Μητσοτάκης έβγαλε ακόμη και ανακοίνωση που απαλλάσσει τους υπουργούς και βουλευτές από την “αγγαρεία” του να πάνε στην εκκλησία ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ