20/09/2021

Απελπισία: Ακόμα και οι φούρνοι Βενέτη κλείνουν καταστήματα!

Με πάνω από μισό αιώνα ιστορία, οι φούρνοι Βενέτη αναγκάζονται και κλείνουν καταστήματα! Εξαιρετικά αρνητική εξέλιξη για την οικονομία και την κοινωνία. Δεκάδες απολύσεις!

Δυστυχώς η κρίση επηρεάζει ακόμα και αλυσίδες με μεγάλη ιστορία, όπως οι φούρνοι Βενέτη. Παρά τις προσπάθειες της εταιρείας να κρατήσει ζωντανό ολόκληρο το δίκτυο, τουλάχιστον πέντε καταστήματα εντός Αττικής θα βάλουν λουκέτο. Με ανοιχτό το ενδεχόμενο να ακολουθήσουν κι άλλα.

Έκτός φυσικά από τις συνέπειες της πανδημίας, παρά το ότι οι φούρνοι παρέμειναν ανοιχτοί  ακόμα και κατά την διάρκεια της καραντίνας, είναι και η ασυδοσία των ιδιοκτητών που αρνούνται να μειώσουν ενοίκια, προκαλώντας μία πραγματική τραγούδια όχι μόνο στην αγορά αλλά και την κοινωνία.

Γεγονός που το ζουν δεκάδες χιλιάδες επιχειρηματίες καθημερινά, που λιώνουν στη δουλειά στην κυριολεξία για να πληρώσουν το ενοίκιο του ιδιοκτήτη! Ενοίκια από φυσικά παρά την οικονομική κρίση της τελευταίας δεκαετίας σε πολλές περιπτώσεις δεν έχουν καν μειωθεί με αποτέλεσμα τον ιδιότυπο εκβιασμό των επιχειρηματιών που αναγκάζονται να παραμείνουν πληρώνοντας υπέρογκο ενοίκιο διότι απλούστατα δεν έχουν τη δυνατότητα να μετακομίσουν.

Το κράτος φυσικά κοιμάται, διότι οι ιδιοκτήτες των ακινήτων συνήθως, μιλάμε για τα πολυτελή ακίνητα, βρίσκονται δίπλα στους αρμούς της εξουσίας. Και παραμένουν στο απυρόβλητο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ