23/09/2021

Η Ισλαμική παράνοια στο Μπαγκλαντές και ο δολοφόνος των ηλικιωμένων στα Χανιά (φωτό)

Βλέποντας το μίσος στα πρόσωπα τους στο βίντεο που ακολουθεί, αναρωτιόμαστε εάν και ο δολοφόνος από το Μπαγκλαντές που κατέσφαξε το ηλικιωμένο ζευγάρι στα Χανιά για ελάχιστα ευρώ, εάν πράγματι είχε οικονομικό κίνητρο ή κάτι άλλο. Δεν μπορείς να σφάζεις με τέτοιο μίσος δύο ανυπεράσπιστους γέροντες για λίγα ευρώ. Αυτό το μίσος μπορεί να δικαιολογηθεί μόνο εάν το μυαλό σου είναι θολωμένο από το ρατσιστικό μίσος του Ισλάμ. Θα πρέπει κάποτε να ασχοληθούμε πολύ σοβαρά με τους κοιμώμενους ισλαμιστές που βρίσκονται στην Ελλάδα, πριν καταλήξουμε σαν την Γαλλία.
Η ισλαμική φρίκη έχει κυριεύσει και το Μπαγκλαντές. Το μίσος ξεχειλίζει από δεκάδες χιλιάδες αλαλάζοντες ισλαμιστές που βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν εναντίον της Γαλλίας. Οι σημαίες που καίνε πάντως δεν είναι μόνο οι γαλλικές. Είναι οι σημαίες κάθε πολιτισμένου έθνους στον κόσμο που αντιτίθεται στον σκοταδισμό και δεν υποτάσσεται στην τρομοκρατία. Είναι καιρός κάποια στιγμή και για την Ελλάδα να αντιδράσει με ξεκάθαρο τρόπο. Καμία ελευθερία στους εχθρούς της ελευθερίας.

DD17950F 4801 4033 9F30 3DD7FAE6FAA3
Αυτός είναι ο ύποπτος για τη δολοφονία του ηλικιωμένου ζευγαριού στα Χανιά

Δεν μπορεί για παράδειγμα υπήκοοι χωρών όπου ο ισλαμισμός κάνει θραύση να μπορούν να κινούνται στην Ελλάδα ανεξέλεγκτα, να στέλνουν μαύρο χρήμα πίσω στις πατρίδες τους, χρήμα που πιθανόν να χρηματοδοτήσει ακόμα και τρομοκρατικές οργανώσεις. Η τρομοκρατία χρειάζεται σκληρή απάντηση και αυτή θα πρέπει να δοθεί χωρίς φόβο αλλά με πάθος. Πάθος για ελευθερία, αξιοπρέπεια και αγώνα κατά της τρομοκρατίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ